Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Aki gyűjt "Zente babának" az...

Aki gyűjt "Zente babának" az tudja, hogy utána évente még kb.98 millió gorint a gyógyszer, nemcsak a mostani 190 millió forint?

Figyelt kérdés
Értem én, de ezt nem dobhatják össze minden évben nekik valakik, ha egyáltalán sikeres...
2019. szept. 24. 09:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Na igen,ez egy jókora erkölcsi dilemma.Hogy ér-e ennyit az ember.

Mert lehet soha nem fogja még azt a 200 millió forintot sem visszahozni az államnak az élete során,mint amennyit eddig beléfektettek itt Mo-n,pláne ha még hozzávesszük a 700 milliót.

Lehet meg sem gyógyul tőle,hiába állítják az ellenkezőjét..mert hát még csak májusban került forgalomba,ki tudja?

Lehet egy link ember lesz felnőtt korában,akit az állam tart el.

Nem tudhatjuk.

A másik oldalról pedig ott van,hogy mi van,ha teljesen meggyógyul,híres rákkutató lesz,de legalábbis hasznára lesz az emberiségnek.

Meg hát sokan úgy gondolják,minden pénzt megér egy ember élete.

Én általánosságban véve nem osztom alapvetően ezt a nézetet.Minden pénzt nem és főleg nem mindenáron.,

2019. szept. 25. 15:23
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Inkább adakoznék más beteg( leukémiás) gyereknek. Neki már így is többet gyűjtöttek, mint egy kevésbé felkapott, de ugyancsak rászoruló gyerekre. Az ő élete miért ér többet mint más beteg kisgyereké, akit nem "reklámoznak" mindenhol? Egy világvégi helyen, mélyszegénységben élő beteg gyerek is ugyanúgy megérdemli az életet, akinek a szülei például nem tudják ilyen szinten elérni a nyilvánosságot.
2019. szept. 25. 18:11
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a leokémiás és egyéb súlyos beteg gyerekek úgyis halálra vagy örökké tartó ellátásra vannak ítélve.Én azt mondom hogy a pénzt a kórházakra,oktatásra egyebekre kéne fordítani és nem feleslegesen elszórni.
2019. szept. 25. 18:14
 14/15 anonim ***** válasza:
28%

"Az ő élete miért ér többet mint más beteg kisgyereké, akit nem "reklámoznak" mindenhol?"

Azért, mert az ő szülei megmozgattak minden követ a segítségért, hittek a lehetetlenben, és jól tették.

2019. szept. 25. 20:16
 15/15 anonim ***** válasza:
83%
Talán inkább hagyni kéne hogy végbe menjen a természetes szelekció.
2019. szept. 25. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!