Ideges vagyok, hogy kettesbe megyek moziba, hogy küzdjem le?
Figyelt kérdés
Mindig lányokkal jártam mindenhoval, holnap meg moziba megyek egy haverral.
Osztálytarsak vagyunk, de általába fbn beszélgetünk, egy baráti csoporba.
Nem érzek iránta semmit, még véletlenül se. De olyan ideges vagyok, hogy kettesbe megyek egy fiuval moziba..
Ti szoktatok menni igy?
2019. szept. 11. 13:19
1/3 anonim válasza:
De hát ha a haverod akkor ne idegeskedj főleg ha nem érzel iránta semmit. De ha ennyire idegeskedsz akkor lehet hogy legbelül mégis érzel valamit ezért idegeskedsz mert félsz hogy nem vagy elegendő az elvárásainak.
2/3 Miss Endzsi válasza:
Szerintem attól ideges, hogy netán a másik fél érez iránta valamit, és kínos lesz.
3/3 A kérdező kommentje:
Neem. Ez 100%h nem érzek iránta semmit. Szóval tényleg nem értem. Talan hogy nehogy mások félre értsék, nem tudom..
2019. szept. 11. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!