Véletlen ugrott fel előttem és ledöbbentem...nem enyhe felesleget,hanem gyakorlatilag egeszségűgyileg komoly problémákat felvető problémákat idealizálnak. Mutogatják a 100+ kilos not direkt a hurkás hasat hogy az mennyire szexi...normalis az ilyen? Beneztem a kommentek koze hat eleg erosen is hajfétises hozzaszolasokat latok. Vagy ez lenne a normalis? Hogy fogadd el magad akkor is ha 40evesen belhadoglesz??
Es ha barki felmeri vetni hogy talan ez nem egeszseges mar akkor meg le van anorexiazva,mert hogy az ilyen nő A NŐ! azért álljunk már meg...van az a kategoria ami mar nem vekony de meg vonzo (70-80kilo) es van a sulyosan elhizott
Na megnéztem az oldalt. De, hájfétis oldal. Másképp miért lenne valaki büszke a barátnője alakjára aki nem tesz azért az alakért semmit, hacsak nem masszívan eszik, hogy elérje. A telt lány nem olyan mint amilyenek ott mutogatnak. Az elhízás
N
2019. szept. 5. 09:22
12/18 anonim válasza:
Nem az az átlag, hogy egészségesnek lenne mondva az elhizas. Te szánt szándékkal beleleptel egy ilyen elzart kis közösségbe, hát jó, hogy nem osztják a véleményedet.
Csatlakozom az előttem szólókhoz abban hogy törődj inkább a magad dolgaval.
2019. szept. 5. 09:57
13/18 anonim válasza:
igen, fetish oldal. meglehet kulonboztetni azt, ha valakinek x dolog tetszik es x dolog a fetise. azert beszel allandoan szexi hurkas hasrol meg egyeb dolgokrol, mert mar fetish szeruen szereti az ilyen noket. ha csak tetszenenek neki akkor a vekonyabb lanyokat is szeretne, vagy az eggyel koverebbeket. en, akinek nincs vekony lany fetisem megnezem a vekonyabb es a teltebb (na nem annyira teltet, mint ezen az oldalon vannak) noket is. azert ha tenyleg 107 kilo a baratnoje ahogy irta az mar nem enyhen telt stb. persze nyilvan nem az ej dolgom, h ki mit szeret es hogyan erzi jol magat a borebe. ha nekik ez tetszik es vallaljak az egeszsegugyi kockazatokat (amik tagadhatatlanul vannak, hiszen ismerosi korombe is sokan szenvedtek a tulsuly miatti egeszsegugyi problemaktol).
2019. szept. 5. 10:10
14/18 A kérdező kommentje:
Eddig KETTŐ ember vette a faradtsagot h megnezze az oldalt amirol beszelek sardobalas helyett. Nekik koszonom szépen
2019. szept. 5. 13:12
15/18 anonim válasza:
Én is a héten láttam. Feldobta nekem is a facebook. Egyetlen képet néztem meg, amin egy kövér nő volt, és alatta mindenki dicsérte a "hurkáit". Szerintem ugyanazt làttuk. Ő màr rendesen kövér és nem telt. Csak kérdező tudod aki kövér azt nem lehet megszólni, aki sovány annak be lehet szólogatni szemtől szembe. Tapasztaltam sajnos :)
Egyetértek azzal amit leírtál, nem értem miért támadnak téged. És mi van ha neked nem tetszenek a kövérek? Ettől nem vagy rosszabb ember.
Lehet nem lenne rossz a 100 pluszos embereknek elkezdeni mozogni vagy vàltoztatni az étkezésen,mert nem egészséges, hiába dicsérik őket.
2019. szept. 5. 18:22
16/18 anonim válasza:
Nekem is a facebook dobta fel. Az író stílusából eszembe jutott, hogy létezett egy hasonló blog kb. 10 éve. Szerintem ugyanaz az ember csinálja, és igen, fétisiszta. Van mikor hetente több oldalt ír arról, hogy miért szereti a kövér nőket, teljesen rákattant a témára.
2019. okt. 9. 20:25
17/18 Morzsaharcos válasza:
Csak nem 😄😄😄Itt a Csabi?
Nem fétis oldal, kedves kérdező. A többit leirtqk előttem. ;)
2021. júl. 2. 21:43
18/18 anonim válasza:
Őszintén? El tudom képzelni, ahogy egy 140 kilós csaj tömi magába sírva az édességet, miközben ezeket a posztokat megírja Csaba néven. Csabáról soha egy képet nem láttam még, így innentől kezdve számomra hitelét vesztette. Rengeteg kamu facebook profilt csinált csak azért, hogy a kommentekben írkálja hogy milyen szexi, meg hogy istennők ezek a nők. Meg ez a duma, hogy fú, hallod mennyire rezeg rajta a sok hasháj,ahhh de szexi, világon a legszexibb. Tényleg nem átlátszó egy kissé? Szerintem röhej és egyszerre szánalmas is ez az oldal, mert konkrétan arra buzdítja a kövér nőket, hogy nyugodtan legyenek egészségtelen, elhízott nők, mert akkor a legszebbek. Lefogyni nehezebb, mint gépelni a sok marhaságot, így alakult meg a Telt Lányok Oldala. Nyugodtan le lehet pontozni, akkoris ez a véleményem. És itt nem a kövér nők ellen beszélek, rajtam is van felesleg, hanem hogy mennyire átlátszó és hiteltelen az oldal. Nem ezzel kellene vigasztalni magát amikor ne adj isten kap egy diagnózist valami súlyos betegségről, hanem inkább tenni kellene az egészsége érdekében és nem buzdítani más nőket is arra, hogy idő előtt kipurcanjanak!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!