Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A telt lányok oldala facebooko...

A telt lányok oldala facebookon fétish-oldal?

Figyelt kérdés

Véletlen ugrott fel előttem és ledöbbentem...nem enyhe felesleget,hanem gyakorlatilag egeszségűgyileg komoly problémákat felvető problémákat idealizálnak. Mutogatják a 100+ kilos not direkt a hurkás hasat hogy az mennyire szexi...normalis az ilyen? Beneztem a kommentek koze hat eleg erosen is hajfétises hozzaszolasokat latok. Vagy ez lenne a normalis? Hogy fogadd el magad akkor is ha 40evesen belhadoglesz??

Es ha barki felmeri vetni hogy talan ez nem egeszseges mar akkor meg le van anorexiazva,mert hogy az ilyen nő A NŐ! azért álljunk már meg...van az a kategoria ami mar nem vekony de meg vonzo (70-80kilo) es van a sulyosan elhizott

2019. szept. 5. 06:52
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
*problemakat felvető testsúlyt
2019. szept. 5. 06:52
 2/18 anonim ***** válasza:
25%
Neked az anorexiás nő az igazi nő? Azok miért mutogatják magukat? Vagy ez lenne a normális? Szerintem undorító az ilyen felszínes ítélkezéseid. Tudod nem mindenkinek jön be a nagycsöcsű,vékony seggű,anorexiás testű nők.
2019. szept. 5. 07:06
 3/18 anonim ***** válasza:
21%
Szerinted az egészséges hogy egy nő lefogy vékony teste van és csináltat mű melleket,hogy vonzóbb legyen,aztán kirakja magát facebookra? Én is tudnám kritizálni a vékony nőket. Mégsem teszem. Mert tudom hogy van akinek ez tetszik. Másnak meg más.
2019. szept. 5. 07:18
 4/18 anonim ***** válasza:
28%
Nem fétis oldal,van aki ezt a típust szereti,függetlenül attól,hogy neked nem tetszik. Ne ítélkezz ez egy undorító magyar szokás. Tessék elfogadni,hogy vannak teltebb,kövér stb emberek is. Én a bagósokat,piásokat,drogosokat nem szeretem de attól még nem sértegetem őket.Pedig a cigivel az én egészségemet is rombolja. Láttam én is az oldalt azért ezek a nők közel sem extra kövérek. Nyugodtan adj pirosat,látom ez a fétised :D:D:D
2019. szept. 5. 08:17
 5/18 A kérdező kommentje:
Továbbra is varom azok valaszat akik felfogtak hogy nem a szemelyes izlesrol/anorexiarol/duci nok megserteserol szól a kérdés
2019. szept. 5. 08:22
 6/18 anonim ***** válasza:
18%
Hanem? A kérdésben az tűnik fel hogy te elítéled őket. Ítélkezz csak. Fogj kezet olyannal aki egyet ért veled. Ti agyhalottak teszitek tönkre ezt az országot. Mert hogy értelmes emberből kevés van. Az biztos. A pirosozáson kívül nem tudsz mást mondani? Ezért sem érdekel hogy mennyire hasznosak az én válaszaim. Egy agyhalott gondolkodása alapból nem érdekel. Tehát a pirosozás sem érdekel.
2019. szept. 5. 08:29
 7/18 A kérdező kommentje:

Latom érzékeny pontra tapintottam egyeseknel

Mirw valaszoljak? Az elso valaszolo jon az anorexiaval a tobbiek meg betámadnak..megismétlem a kérdést:

1.a telt lanyok oldala fétish oldal?

2.normális hogy a kóros elhízást reklámozza valaki?

Ennyi a kerdesem nem tobb. Aki ebbe szemeleyes izlest meg anorexiat meg meg mittudom en mit lat azzal nem fogok leallni vitatkozni.

2019. szept. 5. 08:40
 8/18 A kérdező kommentje:
Ja nem bocs. Most latom hogy haromszor is idekonnenteltel kedves 51#os. Ennyire erzekenyen erint a tema akkor pszichologussal es dietetikussal konzultálj,ne vizionalj bele a kerdesembe hulyesegeket
2019. szept. 5. 08:44
 9/18 anonim ***** válasza:
20%
"Mutogatják a 100+ kilos not direkt a hurkás hasat hogy az mennyire szexi...normalis az ilyen? Beneztem a kommentek koze hat eleg erosen is hajfétises hozzaszolasokat latok. Vagy ez lenne a normalis? Hogy fogadd el magad akkor is ha 40evesen belhadoglesz??" Igen normális. De neked nem az. Mivel felmerült benned hogy nem normális. Tehát ítélkezel. Én nem látok bele semmit. Azt látom amit leírtál. De még a saját kérdésedet sem tudod értelmezni. Nem nekem kell pszichológus.
2019. szept. 5. 08:53
 10/18 anonim ***** válasza:
18%
Kérdező, az egészség is magán probléma, foglalkozz te is a sajátoddal, ne "aggódj" a másikért, főleg ilyen felháborodott stílusban ne.
2019. szept. 5. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!