Manapság a vékonyság egy férfi esetében valóban igénytelenségre vall, vagy ne foglalkozzak vele?
Bár többnyire a k____ák igénylik azt hogy "izmos legyen a pasi" azt vettem észre a normális gondolkodásúak nem foglalkoznak vele, legyen jó arca, passzoljon az ízlés, ne legyen stílustalan, szóval ennyi.
Mindig figyelem az utcán, bevásárlóközpontokban, hogy kik és hogyan tekintenek rám.
Ilyen ruhákat hordok, és a fizikumom hasonló mint az övék.
Szerintem aki összességében megnyerő egy csajnál, akivel ráadásul kölcsönös a szimpátia is, totál mindegy hogy 65kg szálkásan az a srác vagy egy golyó vállú 100kg-os valaki.
Akikre én gondolok azoknak nem elég egy egészséges alap izomzat, hanem minél több annál jobb, hogy legyen kivel felvágni az utcán.
Én szeretem a rap-et és a Jazz-t is de ez az öltözködés nem az esetem. Az elegánsabban öltözködőkkel jobban szimpatizálok, mivel én is "elegáns" próbálok lenni. A túlzottan kigyúrt emberekre meg nem bukom, szóval a testalkatod tök okés szerintem :)
Off:
Persze nekem is voltak az öltözködésemben fura korszakok (hippi, rocker..stb). Utólag visszagondolva borzalmassan nézhettem ki :D
18/L
Szerinted a "normális" nők nem veszik túl komolyan az ilyesmit. Akkor miért született meg a kérdésed? Megválaszoltad saját magadnak.
Nekem a vékony, esetenként a kifejezetten sovány srácok jönnek be, úgyhogy fura lenne, ha azt mondanám, igénytelenség.
"Akikre én gondolok azoknak nem elég egy egészséges alap izomzat, hanem minél több annál jobb, hogy legyen kivel felvágni az utcán."
es az ilyen nok kit erdekelnek? tedd magasabbra a lecet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!