Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Manapság a vékonyság egy...

Manapság a vékonyság egy férfi esetében valóban igénytelenségre vall, vagy ne foglalkozzak vele?

Figyelt kérdés

Bár többnyire a k____ák igénylik azt hogy "izmos legyen a pasi" azt vettem észre a normális gondolkodásúak nem foglalkoznak vele, legyen jó arca, passzoljon az ízlés, ne legyen stílustalan, szóval ennyi.

Mindig figyelem az utcán, bevásárlóközpontokban, hogy kik és hogyan tekintenek rám.

Ilyen ruhákat hordok, és a fizikumom hasonló mint az övék.

[link]

Szerintem aki összességében megnyerő egy csajnál, akivel ráadásul kölcsönös a szimpátia is, totál mindegy hogy 65kg szálkásan az a srác vagy egy golyó vállú 100kg-os valaki.

2019. aug. 31. 20:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
88%
Az alkat ok, az öltözködés olyan, mint amikor a kőműves segédmunkás vasárnap bulizni megy az egyetlen szép ruhájában.
2019. aug. 31. 21:35
 12/19 A kérdező kommentje:

Akikre én gondolok azoknak nem elég egy egészséges alap izomzat, hanem minél több annál jobb, hogy legyen kivel felvágni az utcán.

2019. aug. 31. 21:39
 13/19 anonim ***** válasza:
23%
Már bocs, de a ku**ának az is mindegy, ha csak fél lábod van, ha fizetsz kapsz. Szerintem a ku**ák a legkevésbé igényesek. De, ga te olyan csajra gondolsz, aki szeret sminkelni, kiöltözni, igen lehet elvárja, hogy a pasi nézzen ki jol, de ez mièrt baj? Sok nő se azért csinos, mert, hanem diéta, kemény edzés, szoli stb... Ha egy nő ad magára, miért ne várhatná el ugyanezt egy férfitől? Nem azt mondom, hogy Adonisznak kell lenni, egy kis pocsak belefér oke, de jo, ha van a férfin mit fogni, nekem vonzó, ha van válla, karja, hátizma, a hasizom nem fontos, a jelenlegi páromnak sincs. De azért jovvan esik, ha két férfikar ölel meg, mint két bot. Nem megsérteni akarlaj, de az előző barátom sovány volt, és utáltam, hogy olyan vékony a karja.
2019. aug. 31. 22:16
 14/19 anonim ***** válasza:
61%
Mondjuk a szoli nagyobb igénytelenség mint vékonynak lenni. Annak a jele, hogy az adott nő ostoba. Pénzt ad ki egy olyan sugárzásért, ami öregíti a bőrt és rákot okoz.
2019. aug. 31. 22:43
 15/19 anonim ***** válasza:

Én szeretem a rap-et és a Jazz-t is de ez az öltözködés nem az esetem. Az elegánsabban öltözködőkkel jobban szimpatizálok, mivel én is "elegáns" próbálok lenni. A túlzottan kigyúrt emberekre meg nem bukom, szóval a testalkatod tök okés szerintem :)

Off:

Persze nekem is voltak az öltözködésemben fura korszakok (hippi, rocker..stb). Utólag visszagondolva borzalmassan nézhettem ki :D

18/L

2019. aug. 31. 22:56
 16/19 anonim ***** válasza:

Szerinted a "normális" nők nem veszik túl komolyan az ilyesmit. Akkor miért született meg a kérdésed? Megválaszoltad saját magadnak.

Nekem a vékony, esetenként a kifejezetten sovány srácok jönnek be, úgyhogy fura lenne, ha azt mondanám, igénytelenség.

2019. szept. 1. 01:54
 17/19 anonim ***** válasza:

"Akikre én gondolok azoknak nem elég egy egészséges alap izomzat, hanem minél több annál jobb, hogy legyen kivel felvágni az utcán."

es az ilyen nok kit erdekelnek? tedd magasabbra a lecet

2019. szept. 1. 06:30
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Minek foglalkozol ilyen nõkkel kérdezõ? Megérdemled. Egy normàlis lànynak megfelelnél pedig.
2019. szept. 1. 07:49
 19/19 anonim ***** válasza:
42%
Tehát akkor, aki szereti, ha kicsit izmos a pasi, az nem is lehet normalis? Egytol egyik mind hu**e, ostoba, mert olyan az esete. Igaz?
2019. szept. 1. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!