Új suliba megyek. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Hogy tudnék könnyebben beilleszkedni? Kíváncsi vagyok esetleg a ti tapasztalataitokra.2019. aug. 29. 22:25
1/7 anonim válasza:
Lenge öltözet, engedd hogy tapizzanak a fiúk.
2/7 A kérdező kommentje:
Én lány barátokat is szeretnék :D
2019. aug. 29. 22:27
3/7 anonim válasza:
Mindent ne akarj egyszerre. Hány éves vagy?
4/7 A kérdező kommentje:
Elég fiatal.
2019. aug. 29. 22:32
5/7 anonim válasza:
A lényeg, hogy add önmagad, és próbálj mindenkit, vagyis hát minél több embert. Hidd el, jó lesz😊
6/7 anonim válasza:
**lemaradt, mindenkit megismerni
sok sikert!
7/7 anonim válasza:
Szerintem az első napodon figyeld meg,hogy ki milyen: kivel érted meg magadat jól,kivel hasonló az érdeklődési köröd. A nagyszájú bunkókat meg kerüld el azok úgyis minden új gyyerek előtt provokálják magukat,egyszóval ne is halld meg amit mondanak,egyik füleden be másikon ki ennyi! Én egyszer váltottam sulit,rossz volt,ezért visszamentem a régibe. Sok sikert az új sulihoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!