Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A kolléganőm ha fogdos (én is...

A kolléganőm ha fogdos (én is nő vagyok) beperelhetem szexuális zaklatásért?

Figyelt kérdés
2019. aug. 10. 14:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
71%

Látom mindegy mit írunk, már döntöttél.

Perelj hát.

Legalább a rendőröknek, jogászoknak is lesz egy jó napjuk.

2019. aug. 10. 15:58
 12/19 anonim ***** válasza:
95%
Beperelheted, de egyrészt hülyének fognak nézni (még ha igaz is) másrészt semmit nem fogsz elérni vele. Én is azt tanácsolom mint itt sokan, hogy inkább a kolleginát állítsd le, szólj rá hogy fejezze be. De hát te tudod... (Amúgy nem is értem ha még sose szóltál neki hogy zavar amit csinál akkor honnan kellene tudnia..)
2019. aug. 10. 16:35
 13/19 A kérdező kommentje:
De ha férfi csapkodja a seggem, akkor hívhatok rendőrt, és még fel is jelenthetem? Ha meg csak nő, akkor az "cicaharc" és mindenki lexarja????
2019. aug. 10. 17:01
 14/19 A kérdező kommentje:
"Éljen" a XXI. század......
2019. aug. 10. 17:02
 15/19 anonim ***** válasza:
6%

Jelentsd fel. Konfliktus esetén pedig ne hagyd magad lehomofóbozni, meg egyéb jeligékkel illetni.

Felbátorodtak a Coca-Cola plakátkampánytól, aztán most azt hiszik mindenki fel akar ugrani erre a "divatra"...

2019. aug. 10. 17:38
 16/19 anonim ***** válasza:
23%

"De szexuális vagy csak sima zaklatásért?"

A nők egyfolytában harcolnak az egyenjogúságukért, miközben mindig is visszaélnek azzal, hogy más erkölcsi normák vonatkoznak rájuk mint a férfiakra.

Itt van pl. ez az úszósrác, akit azonnal elvittek -és megbűntettek- a rendőrök, mert hozzáért egy csaj fenekéhez egy szórakozóhelyen.

De szinte naponta van olyan hír a tv híradóban, hogy nők feljelentenek különböző -már gazdag- pasasokat, mert 20 évvel ezelőtt megfogták a se. güket és "még nem tudták feldolgozni az akkori nagy traumát".

(De némi kp.-ért valahogyan majd csak megbékélnek.)

Ha egy férfinek kilátszik a valamije, azonnal és kérdezés nélkül elviszik a rendőrök.

Ha egy nő közszemlére teszi a nu náját, akkor csupán "villantott" és még trendi is.

A többi részük meg amúgy is kint van egész nap, ha kell ha nem.

A kolléganőd egyszerűen bu zi és vágd po-fán legközelebb.

A rendőrségnek meg kötelessége eljárni.

2019. aug. 10. 17:55
 17/19 anonim ***** válasza:
94%
Úristen...
2019. aug. 10. 18:50
 18/19 qkker1 ***** válasza:
94%

"Itt van pl. ez az úszósrác, akit azonnal elvittek -és megbűntettek- a rendőrök, mert hozzáért egy csaj fenekéhez egy szórakozóhelyen."

Koreában mások a törvények, és a helyi szokások.

2019. aug. 11. 07:27
 19/19 anonim ***** válasza:
0%

Nem mondod??!

Ezek szerint nálunk törvényesen lehet fogdosni.

Hülye vagy lányom. Ülj le.

2019. aug. 11. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!