A kolléganőm ha fogdos (én is nő vagyok) beperelhetem szexuális zaklatásért?
Látom mindegy mit írunk, már döntöttél.
Perelj hát.
Legalább a rendőröknek, jogászoknak is lesz egy jó napjuk.
Jelentsd fel. Konfliktus esetén pedig ne hagyd magad lehomofóbozni, meg egyéb jeligékkel illetni.
Felbátorodtak a Coca-Cola plakátkampánytól, aztán most azt hiszik mindenki fel akar ugrani erre a "divatra"...
"De szexuális vagy csak sima zaklatásért?"
A nők egyfolytában harcolnak az egyenjogúságukért, miközben mindig is visszaélnek azzal, hogy más erkölcsi normák vonatkoznak rájuk mint a férfiakra.
Itt van pl. ez az úszósrác, akit azonnal elvittek -és megbűntettek- a rendőrök, mert hozzáért egy csaj fenekéhez egy szórakozóhelyen.
De szinte naponta van olyan hír a tv híradóban, hogy nők feljelentenek különböző -már gazdag- pasasokat, mert 20 évvel ezelőtt megfogták a se. güket és "még nem tudták feldolgozni az akkori nagy traumát".
(De némi kp.-ért valahogyan majd csak megbékélnek.)
Ha egy férfinek kilátszik a valamije, azonnal és kérdezés nélkül elviszik a rendőrök.
Ha egy nő közszemlére teszi a nu náját, akkor csupán "villantott" és még trendi is.
A többi részük meg amúgy is kint van egész nap, ha kell ha nem.
A kolléganőd egyszerűen bu zi és vágd po-fán legközelebb.
A rendőrségnek meg kötelessége eljárni.
"Itt van pl. ez az úszósrác, akit azonnal elvittek -és megbűntettek- a rendőrök, mert hozzáért egy csaj fenekéhez egy szórakozóhelyen."
Koreában mások a törvények, és a helyi szokások.
Nem mondod??!
Ezek szerint nálunk törvényesen lehet fogdosni.
Hülye vagy lányom. Ülj le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!