Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Budapesten melyik élményfestős...

Budapesten melyik élményfestős stúdiót ajánljátok?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, amikor tudás nélkül instruktori segítséggel lehet festeni. Nézegettem fészen, googléban, véleményeket is, a FessNeki meg a MyPaint volt a legszimpibb, de azóta fészen a hirdetéseket is tolja az arcomba, újabbak és újabbak jönnek szembe, és elvesztem.

Jó lenne valami személyes tapasztalat, hogy hova éri meg menni. :)

2019. aug. 5. 12:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Merrefelé laksz? Bp. környékén járok, akár az is közel lehet.
2019. aug. 5. 12:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Budapesten keresek, ezzel kezdtem a kérdést.
2019. aug. 5. 13:57
 3/7 anonim ***** válasza:
OK, de Budapest elég nagy, és mondjuk a XVI. kerületből egy budai helyszín messzebb van, mint egy agglomerációs településen lévő, ezért vetettem fel. Ahova én járok, oda pl. sokan járnak a külső kerületekből, közelebb van nekik, mint a belváros, vagy Buda.
2019. aug. 5. 16:27
 4/7 A kérdező kommentje:
Áh, màr értem, hogy érted. :) XIV kerület, ide legközelebb a MyPaint Keleti szalonja van, de mivel születésnapi ajándék lenne, ezért most fontosabb szempont lenne a jó élmény, mint a hely. :) Annyi a távszempont max, hogy tömegközlekedéssel elérhető legyen (oké, tudom, Győr meg Debrecen is elérhető, de érted, hogy értem :D )
2019. aug. 5. 16:50
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Voltál? Ha igen, hol, és hogy tetszett?

Az Alkotásutca szerintem a legnagyobb, de nekem ott őszintén szólva egyetlen kép sem tetszik, pedig van választék. De aki ezeket összeválogatja.. .na mindegy, nekem fura képek.

A Yourart-nál viszont nagyon jó képek vannak, és árban ugyanannyi.

Amúgy ha nem voltál, bónuszbrigádon mindig van több akció is, így kicsit spórolhatsz is.

Én az első előtt azért hezitáltam, mert nagyon soknak éreztem a 10 ezret, de Pesten - mivel sok hely van - már 6 ezer körül vannak festések.

Egyetlen van, amit/akit nem ajánlok, az pedig a Budai Tímea Art. Lehet nem is jutott volna eszembe, ha nem látom azt a választ, hogy valaki a saját nevében ír, tehát egyértelműen nem egy cég nevében. Jelentkeztem Timihez festésre, el is utaltam a pénzt jó előre (legalább 2-3 héttel korábban), nagyon vártam, rá voltam készülve, és egy nappal korábban küldött e-mailt, hogy elmarad, mert kevés jelentkező volt. És ha nem nézem meg az emailem aznap?

Ez így elég fura volt... Igazából engem nem kell, hogy érdekeljen, hogy hányan lennénk, én vendég vagyok, aki befizetett egy szolgáltatásra, ő meg próbálja felépíteni a saját nevét, mint márkát, de mégis ha nem éri meg neki, akkor lemondja, aki meg erre várt hetek óta, az le van tojva. És az a baj, hogy nála ez rendszeres, de nem tudom, mit akar, mert reklámja nincs, és csodálkozik, hogy nem jelentkeznek sokan? Érdekes felfogása lehet, reklámra nem költ, a meghirdetett eseményeit meg lemondja, szóval nekem az jön le, hogy pont nem érdekli, hogy mit érez, aki menni akart...

amúgy az Alkotásutcánál is van ilyen, hogy ha kevés jelentkező van, lemondják.

Van még sok stúdió, mondjuk én a helyedben kép alapján döntenék, mégiscsak azt viszed haza.

Várom a beszámolód! :)

2019. szept. 15. 20:10
 6/7 A kérdező kommentje:

Szia!

Megvolt, igen, végül maradt a MyPaint. Sikerült egy baromi nehéz képet választanunk, de szuper volt az instruktor, nagyon jól sikerült a festmény, ahhoz képest, hogy mennyit görcsöltem rajta. :)

Születésnapi meglepetés volt, nem emlékszem; hogy ezt írtam e, az ünnepeltnek is nagyon bejött, emlékezetes nap lett. :)

2019. szept. 16. 11:07
 7/7 anonim ***** válasza:

Örülök! :)

Ott is jó képek vannak, tök jó, hogy jó volt az első élmény!

Nekem pont az első sikerült rosszul, azt nem is írtam, Piktor Tanoda, na azt sem ajánlom, és sajnos elég sok rossz vélemény van róluk a neten, érdemes tájékozódni.

2019. szept. 16. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!