Pest megyén belül melyik települést ajánljátok?
A szempontok: szép természeti környezet, jobb környék és maximum 1 órára van Pesttől.
(Három gyerekes, 2 kutya család). Az álmunk egy nagy telek, benne egy “pont elférünk benne” házzal, közel egy erdős részhez.
Megy a pacsi!
Én Budaörsöt nem ajánlom. Éltem ott pár évig, a tapasztalatom az egymás hegyére-hátára épült ingatlanok, "luk udvarral", brutálisan túlárazva.
A hegyen vannak szebb, jobb házikók, amikre azt mondom már el is fogadnám, a panorámájuk általában gyönyörű és mivel általában a gazdagabb réteg lakik ott, ezért jól karbantartott a környék, kiváló az infrastruktúra. Ellenben az udvarban játszani, labdázni, tollasozni, stb. lehetetlen, annak karbantartásáról nem is beszélve. Illetve mászna oda fel mindennap az, akinek két anyja van.
Akkor költöznék oda, ha a gyerekeket és magamat is tudnám hozni vinni autóval, tekintettel arra, hogy helyi járat oda fel nem igen jár.
A város gazdag, mindig van pénz mindenre, folyamatosan fejlődik, a tömegközlekedése kiváló Budapest felé, de mindenki döntse el kinek mi a fontos.
Ami nekem nagyon tetszik, az Szentendre. Szerintem iszonyat hangulatos a Dunapart, gyönyörű (viszont rengeteg a turista), de Vác és Budakalász is megér egy misét. Közel a Pilis, ha kirándulni szeretnétek.
Személyes kedvencem még Budakeszi. Szintén dimbes-dombos, nincs semmi extra a településben, nekem valamiért még is nagyon tetszik.
Ahova nem költöznék, pedig nagyon menő manapság: Törökbálint, Tükörhegy!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!