Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Erőszakos, követelőző ismerőst...

Erőszakos, követelőző ismerőst hogy lehet leállítani?

Figyelt kérdés
Belém van zúgva, hívogat, írkál, a bejárati ajtómnál hagy leveleket, virágot. Már nem is válaszolok neki, akkor felháborodottan hőbörög. Mit tegyek?
2019. aug. 1. 06:12
 1/4 anonim ***** válasza:
62%
Nem tudna hívni meg írogatni, ha mondjuk tiltottad volna. Amúgy távoltartási végzés.
2019. aug. 1. 06:54
 2/4 anonim ***** válasza:
78%
Ja ilyen nálam is volt és képzeld én pasi vok, szóval 1 nő művelte ugyanezt. MEgkérdezte mi a kedvenc zenekarom és másnap az ajtóm előtt volt a CD-jük. Nem örültem, kicsit too much volt, nagyon nyomulós, ráadásul nem is tetszett. Én azt mondtam neki, hogy ne bántsam meg, hogy bocsi, de egy másik csaj tetszik és vele elkezdett alakulni valami. Ekkor vette a lapot, azóta eltűnt az életemből. Persze a másik csaj csak kamu volt. Nem vagyok az a típus, akinek mindegy ki, csak legyen valakije.
2019. aug. 1. 07:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon terhedre van a közeledése, akkor érdemes először azt tenni, amit a kettes is ír, hogy megkéred, hogy ne élje bele magát semmibe, mert mással vagy kapcsolatban/alakulófélben. Ha nem ért a szóból, akkor persze lehet jogilag is szigorúbb lépéseket tenni, de nem azzal kezdeném.
2019. aug. 1. 07:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Felháborodottan hőbörög?! Biztos pofán b.nám. Nincs apád, vagy 1-2 férfi barátod, bátyád?
2019. aug. 1. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!