Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan lehet bekerülni a...

Hogyan lehet bekerülni a gazdag emberek közé?

Figyelt kérdés

Elegem van a szegénységből.

Nem szeretném részletezni,hogy mi vezetett ide.

Nincsenek nagy vàgyaim,csupàn szeretnék egy gyönyörű kis hàzat magamnak.

És tényleg azt akarom érezni,hogyha rànéznek az otthonomra,nem az jut az emberek eszébe,hogy lepukkant,ocsmàny,stb...

Tudom,hogy a karma mindenkit utólér,de akkor is megakarom mutattni azoknak az embereknek,akik nem hittek benne,lenéztek,hogy megtudom csinàlni.

Szóval van itt olyan ember,aki szegénységből került a gazdag emberek közé?

2019. aug. 1. 00:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
25%

A probléma az, hogy azok a gazdag emberek szinte mind vállalkozók. És tudod miért vállalkoztak? SZENVEDÉLYBŐL! Szeretik azt, amit csinálnak. Az csak egy véletlen, hogy még sokat is keresnek vele.

Te csak pénzt akarsz. Akkor alkalmazottnak kell lenned!

Ha buta vagy, akkor valami szakmát javasolnék, ha okos, akkor programozás.

Ezekkel nem kerülsz be a gazdagok klubjába, de lehet saját házad.

2019. aug. 1. 13:14
 12/15 anonim ***** válasza:
65%

Hát nekem is vannak ilyen álmaim, de végiggondoltam a következőket:

Imádom a munkám. Nem lehet vele jól keresni, nem jutok vele feljebb, de legalább megélni, szeretek bejárni minden nap a munkahelyemre és folyamatosan érnek sikerélmények. Van mellette elég szabadidőm is.

Csinálhatnék mást is (próbáltam), jóval több pénzért, amit lélekölőnek érzek és jóval kevesebb szabadidőm is lenne.

Addig is igyekszem élhetőbbé és pofásabbá tenni a jelenlegi otthonomat. És közben reménykedem, hogy nyerek a lottón (ami elég nehéz lesz, mivel nem lottózom :D), vagy (ami reálisabb) összehoz a sors valakivel, akivel összerakjuk, amink van és együtt, közösen valósítjuk meg a céljainkat. Ez utóbbira látok reális esélyt.

2019. aug. 1. 14:36
 13/15 anonim ***** válasza:
71%
*legalább meg tudok élni
2019. aug. 1. 14:37
 14/15 anonim ***** válasza:
71%

Megoldható. A karmától csak akkor kell tartanod, ha erkölcstelen vagy törvénytelen dolgokat tervezel elkövetni a vagyonért. Egyiket sem javaslom.

Önképzésre azonban szükség lesz. Ne vedd kérlek nagyképűségnek, de nagy valószínűséggel szegényen gondolkodsz, mint ahogy a magyar emberek többsége teszi. És ahogy én is tettem, tíz évvel ezelőtt.

Önfejlesztésre van szükség, belsőleg is meg kell érni a gazdagságra. Emellett - nem ehelyett - pedig szükséged lesz egy célra, valamint egy tervre, hogyan szeretnéd azt elérni.

2019. aug. 1. 23:01
 15/15 anonim válasza:

Tanulj mint az állat!

Nyelvet és piacképes szakmát amiben ki tudsz lelkesedni. Mindent rendelj alá ennek. Plusz sokat segít szerintem a környezetváltozás a kezdéshez.

2020. jún. 7. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!