Hogyan lehet bekerülni a gazdag emberek közé?
Elegem van a szegénységből.
Nem szeretném részletezni,hogy mi vezetett ide.
Nincsenek nagy vàgyaim,csupàn szeretnék egy gyönyörű kis hàzat magamnak.
És tényleg azt akarom érezni,hogyha rànéznek az otthonomra,nem az jut az emberek eszébe,hogy lepukkant,ocsmàny,stb...
Tudom,hogy a karma mindenkit utólér,de akkor is megakarom mutattni azoknak az embereknek,akik nem hittek benne,lenéztek,hogy megtudom csinàlni.
Szóval van itt olyan ember,aki szegénységből került a gazdag emberek közé?
a gazdagság realtiv ilyen módon ahogy te kérdezed
apám pl szinte a semmiből elég sokat összerakott
de akkor még teljesen más világ volt
én elég jól keresek, de 14 éves korom óta fejlesztem magam és tanulok, piacképes szakmám van
te is elérheted azt, hogy legyen elég pénzed mindenre amit szeretnél, de azért meg kell dolgoznod
Annyit súgok:
Nem jól gondolkodsz, így már veszett ügyed van.
A "gazdag", "gazdag emberek" szavakon van nálad a hangsúly, nem pedig az igaz önismereten, önmegvalósításon, céltudat s rendszerezett jövőkép - az oda vezető utak.
Azt az érzést pedig megértem, hogy bizonyítani akarsz másoknak, de azt se feledd:
Első sorban magadnak kell! s az pedig magával hozza a többit.
Rengetegen furcsának néztek, megkaptam az "álomvilágban élsz" , "képtelenség" szavakat.
Kerestem magamat s a jövőképemet, majd bele lendültem.
A 0-ról alig 2 év alatt.
Persze még nem a végkifejlett, de koromhoz képest bőven jó.
Volt ismerősök, oszt.társak s azok kik lenéztek kamilláznak 😊
Elégedetséggel tölt el, szeretem azt, hogy elismerik a vevők/nézelődők a munkáimat, miket alkotóként a semmiből hoztam létre.
Rengeteg művészeti ágon.
Pénz:
Sokan a napról napra élhetésen vannak, adosságba keverednek vágyaik miatt, az helyett, hogy tennének a célért s feljebb jutnának.
Betokosodnak s megrekednek.
Ezeket nem szabadna elérni.
A pénzre multifunkciós papírként tekintek s adok-kapok elven vagyok.
Többet adsz- többet kapsz, ez igaz a termékekre, megrendelésekre is.
Anno ahogy rendet raktam fejben, kialakítani kezdtem életem az ismeretség magától jött, adódott.
+pozitív kisugárzás, megjelenés, pozitívabb gondolkodás is önmagába bevonza a jobbakat, társaságban is.
Sok sikert!
Sikeresebb ember vonza a többit - röviden.
A cél terv nélkül csak álom.
Mivel foglalkozol? Mivel szeretnél foglalkozni? Szereted amot csinálsz? Tudsz vele pénzt keresni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!