Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Van itt valaki, aki volt már...

Van itt valaki, aki volt már legalul kicsi a rakásban?

Figyelt kérdés
Milyen volt? Mennyi ideig? Fájt? Hányan ugrottak rád?
2019. júl. 31. 19:54
 1/5 anonim ***** válasza:
53%
Te hol foglaltál helyet?
2019. júl. 31. 20:04
 2/5 anonim ***** válasza:
78%

Nem legalul voltam, de a rakás alja felé, és olyan szerencsétlenül ugrottak rám, hogy a fejem is teljes takarásba került, nem kaptam levegőt, és ezt jelezni sem tudtam, mert képtelen voltam a végtagjaimat mozgatni. Bajom ugyan nem lett, mert viszonylag hamar leszálltak rólam, de nagyon megijedtem. Meg is utáltam a kicsi a rakást.

Még annyit hozzátennék, hogy 9-10 év körül lehettem.

2019. júl. 31. 20:30
 3/5 anonim ***** válasza:
77%
Tudok olyanról, aki így szerzett egy életre maradandó károsodást, nagyon megbánta a meggondolatlan hülyülést. Vigyázzatok.
2019. aug. 2. 22:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Voltam. Kb 10en játszottunk vagy többen néha, de “ésszel”. Mindig figyeltünk, hogy a másik feje “kint” legyen. Középiskolában csináltuk utoljára, illetve egyetemi golyataborban egyszer borult rám a piramis, alulról második sorban voltam középen.

Nem utaltam meg a játékot, ma napig vicces tud lenni, de ha váratlanul ér, nem biztos, hogy egyből a nevetés kap el :)

2019. aug. 16. 15:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Majd kinyomták a beleim... :P
2019. aug. 29. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!