Srácok! Szerintetek az mennyire gáz ha egy lány rock and roll-t hallgat?
Figyelt kérdés
Imádom a Deep purplet, AD/DC-t, Guns n' roses, Red hot chilli peperst, Pink floydot vagy esetleg a Rolling stonest és az ezekhez hasonló bandákat. Egy srác azt mondta, hogy szerinte ez gáz és lekéne állnom az ilyen zene hallgatásával, mert olyannak tűnök tőle mint egy lezbikus amikor teljesen jó "csaj" vagyok... Én ezt egyáltalán nem értem! Tényleg ennyire gáz?2019. júl. 25. 22:38
11/11 anonim válasza:
Egyértelműen rosszul esik, ha mások nem fogadnak el, vagy éppen ellenségesen viselkednek velem. Vannak, akik elfogadnak és segítenek akkor is, amikor nem teszik nekik, amit csinálok. Na az előbbiekből mindegy mennyi van, őket ignorálom. Az utóbbiakból elég, ha néhány van, és velük örökké ápolom a kapcsolatot, mert ők igazi barátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!