Léteznek még rocker / metál (os) csajok? :/
Komolyan én nem akartam senkivel se lefeküdni vagy felszedni vagy akármi, csak metál zenéről akartam dumálni lányokkal, zenéket cserélni stb... de sehol nem találok ilyenre lehetőséget, felmentem pl Tinderre szétnézni, csak a fake plázacica nők vannak ott, próbáltam facebookon keresni de ott senki sem ír vissza, mit csinálok rosszul? :D
Nem vagyok nagy rocker, sőt, külsőleg tök átlagos, de az utóbbi években beleszerettem a metál műfajba, és olyan kis tapasztalatlan vagyok hogy csak Spotifyból tudok tájékozódni kb.
Hogy konkrétan mikre gondolok pl: Eskimo Callboy, Dead by April, The Unguided, Alestorm, Bullet for my Valentine...
Ha esetleg itt van valaki aki hasonló dilemmába van, az írjon kérem :D
26/F
Jelen! Hasonló gonddal küszködök. :D
17/L
Nálunk van egy rockkocsma. Nem azt mondom, hogy minden hétvégén van koncert, de kéthetente tuti. És akkor ott összegyűlnek az emberek. Mindenféle korosztályból. Megyeszékhelyről vam szó.
A nyár pedig tényleg a fesztiválkk szezonja, rockfesztiválból is egyre több van. Tesség bérletet venni, és elmenni rájuk! Akár egyedül.
Metálos ismerőseim állandóan szednek fel valami metálos csajt, vagy van aki már el is vette a metálos párját.
Ők szinte kivétel nélkül koncerten, fesztiválon, rockkocsmában ismerkedtek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!