Tizedikesek! Ti milyen faktot választottatok és milyen irányba akartok továbbtanulni?
Nálunk kettőt lehetett felvenni:
- történelem: emelt töri érettségit szeretnék tenni.
- angol C2-es képzés: még idén szeretnék felsőfokú vizsgát letenni.
A továbbtanulás még kérdéses, valószínűleg a turizmus felé megyek majd.
Amikor jött a fakt választás először biosz-kémiát akartam (hogy szülészorvos legyek), de anyám lebeszélt róla, mert azt álmodta nekem, hogy tanár leszek.
Akkor angol-törit választottam, de, mivel angol nyelvi osztály voltunk, mondta a tanár, higy nekünk nincs angol fakt.
Szóval maradt a töri.
Ez volt mér bő 10 éve.
Én az angolt a magyart és a földrajzot választottam.
Az angolt a nyelvvizsga/emelt érettségi miatt
A magyart azért, mert abból jó vagyok, és tudok emeltezni.
A föci meg a választott érettségi tárgyam lesz, mert kb kisujjból meg lesz az 5-ös (persze fogok tanulni, mert nem vagyok egy mindenható, aki készülés nélkül 100%-ot tud😂😅)
Engem, most nézhettek hülyének, de a pedagógusi pálya vonz. Vagy tanár leszek vagy pedig óvónő, majd ahogy 11-12.-ben eldöntöm.
Persze az sem lehetetlen, hogy menetközben megtetszik valami más/nem megyek végül egyetemre, csak csinálok egy OKJ-t, de jelen állásom szerint pedagógia.
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!