Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Lehet a későbbiekben problémám...

Lehet a későbbiekben problémám abból, hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés
Tanárnak jelentkeztem és kicsit félek, hogy ezen a pályán emiatt lehetnek nehézségek ebből. Nyilvánvaló, hogy nem hirdetném ezt semmi formában. Ennek ellenére tudjuk, hogy könnyen terjednek a dolgok..
2019. jún. 23. 15:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha emberként viselkedsz emberként fognak kezelni. De arra számíts, hogy egy-két szülő ezt szóvá teszi ha kitudódik, mert "mi az, hogy a gyerekemet egy meleg tanítja" (pl vallásos család)
2019. jún. 23. 16:11
 2/14 anonim ***** válasza:
88%

Lesz 1-2 homofób szülő, aki , viselkedj akárhogy, legyél mintatanár is, próbálnak ellened menni. Mert "te a gyerekeknek rossz példát statuálsz." mert a gyerekek "mesélnek otthon"... mert te "alkalmatlanná válsz átadni a tudásod a fyerekeknek attól, aki vagy".

Sajnos nem minden esetben működik az elv, hogy, ha rendesen viselkedsz, úgy is állnak hozzád.

Ez nem bántás, meg nekem nincs gondom a melegekkel; csupán erre készülj fel.

2019. jún. 23. 17:42
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha kiderül, akkor nyilván kaphatsz negatív véleményeket, mert azért még közel se mindenki fogadja el a melegeket. De szerintem ez nem feltétlenül befolyásolja a dolgokat. Volt egy tanárom, akiről rögtön miután odakerült az iskolába, elkezdték terjeszteni, hogy meleg és mindenki ezen poénkodott, a háta mögött csak buz1nak hívták. De aztán mindenki megszerette mert tényleg jól tanított és jófej volt, és ezek után már senki nem utalt erre, se előtte, se a háta mögött. (Mondjuk azt nem tudom, hogy tényleg meleg-e, mert ez soha nem derült ki. De igazából mindegy is, mert ha nem is volt az, attól még ezt terjesztették róla)
2019. jún. 23. 21:06
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Vannak sajnos valláskárosult, agymosott szülők, akik a saját beszűkült világukat nevelik bele a gyerekekbe. Egy meleg tanár miatt meg vernék a tantamot hogy "nem eléggé keresztény, erkölcstelen, rossz példát mutat a diákoknak".

Sajnos sok ilyen szemforgató féreg ember van kérdező.

2019. jún. 23. 22:00
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk 3 meleg tanár is volt. Szerencsére jó volt a közössség és nem nézték ki őket se a tanárok se a diákok, az égvilágon semmi bajuk nem lett belőle. Az egyiket mi kérdeztük meg hogy az-e és simán válaszolt:D

A lényeg hogy legyél laza, nyitott, és hidd el hogy semmit nem fog befolyásolni, úgy ahogx a meleg identitás, a homofóbia sem nyiltan van jelen:)

2019. jún. 29. 15:26
 6/14 anonim ***** válasza:
75%
Nagyon a helytől függ. Egy falusi iskolában én nem vállalnám fel, mert ott sok a valláskárosult, agymosott bunkó, akik a saját korlátolt felfogásukat nevelik bele a gyerekeikbe. Egy ilyen közösségben te lehetsz akármilyen jó, ha ez kitudódik, a helyi bugrisok mindent megtesznek hogy eltávolítsanak mert "erkölcstelen, rossz példa és alkalmatlan" a meleg tanár az ő csőlátásű felfogásuk szerint.
2019. jún. 29. 19:24
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Mi ez a nagy vallásellenesség? Miért lenne a hívő ember valláskárosult és agymosott? Fel nem foghatom. Másik: homoszexuálist valószínűleg fel se vennének egyházi iskolába tanárnak. Meleg pedig az étel, az otthon, a barátság, de nem ez a gusztustalan, nem normális viselkedés.
2019. júl. 25. 20:30
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

" Mi ez a nagy vallásellenesség? Miért lenne a hívő ember valláskárosult és agymosott? Fel nem foghatom. Másik: homoszexuálist valószínűleg fel se vennének egyházi iskolába tanárnak. Meleg pedig az étel, az otthon, a barátság, de nem ez a gusztustalan, nem normális viselkedés."

Azért mert a valláskárosult elhiszi hogy a homoszexualitás betegség egy olyan mesekönyvből, amiben beszélő kígyóról és vizen járó emberről beszélnek. Anyád a nem normális, aki világra hozott. Csak azért mert a te "keresztény" inkább embergyülölő nézetednek nem tetszik a "meleg" szó nem fog mindenki b...zizni a másikat. Tudod "felebaráti emberszeretet" amit te hívőként nem alkalmazol. Agymosott vagy és csodálkozol is.

2019. júl. 25. 22:20
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó ne szidja a szüleimet, mert következményei lesznek! Ki itt az "elfogadó", a "megértő"? Aki hülyézi, főleg ismeretlenül, mások szüleit? Aki gyűlöli a vallásos embereket? Aki gyűlöli azt, akinek a gyomra forog ettől a homoszexuális propagandától? Gratulálok, a napi toleráns, szeretettől sugárzó megjegyzést olvashatták. Azt ajánlom, vegyen vissza magából.
2019. júl. 26. 13:15
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék itt ilyen jellegű vitát. Köszönöm mindenki véleményét. Én elfogadom, ha valaki keresztény hit szerint él és nem jó szívvel tekint a homoszexualitásra, mindemellett remélem, hogy valahol megértik azt, hogy ez nem egy választott dolog, vagy betegség, hanem egy állapot.
2019. júl. 26. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!