Miért ilyen velem az osztályfőnököm?
Az osztályfőnököd nevében nem beszélhetek, miért is érezheti az ellenszenvet.
Nem tudom, fogtok e találkozni még (kirándulás, tábor, stb).
Ha nem, akkor a legelső héten a suliban felkeresed és elmondod, szeretnél változni, jó irányba és elnézést kérsz azért, mert nem voltál mintadiák, de egy új esélyt szeretnél tőle.
Nulla százalékra lettem értékelve, ami azt jelenti, félreérthető voltam.
Nem arra céloztam, hogy kérj bocsánatot, mert rossz voltál. :)
Arra, hogy kérj bocsánatot, hogy lássa, szeretnél tiszta vizet önteni a pohárba; hogy látod, ellenszenvet érez irántad és szeretnéd a kapcsolatotokat megmenteni.
A rossz hír, hogy, ha mész az igazgatóhoz és bepanaszolod, nem lesz semmi.
Ha elkezdesz szervezkedni se lesz semmi, mert
a. vagy a diákok nem állnak melléd félelemből vagy a szüleik intik óva
b. vagy, ha melléd is állnak, bizonyítékotok nincs.
(Nálunk egy zenetanár csinálta, hogy a gyerekeket cibálta, szó szerint lehülyézte, ordított velük, de, ha jött a szülő, cicának hívta és mézes-mázosan beszélt. Amikor bepanaszolta a zeneiskola vezetőségénél több szülő; NEM TÖRTÉNT SEMMI - mert mivel bizonyítjuk, biztos túlzunk, stb.).
Ha eljuttok/eljutsz az igazgatóhoz és nem lesz semmi, akkor még inkább eád/rátok száll.
Ha lázadsz ellene, detto.
Ha lexarod, akkor izgatottabb lesz és addig-addig hergel, amíg ki nem törsz.
A legjobb sajnos behódolni és odamenni hozzá, hogy bocsánatot kérj és elmond, szeretnél úgy visrlkedni, hogy a tanárnak öröm legyen téged tanítania.
Az ofőd egyértelműen arcra megy, utál téged, ezért igyekszik megalázó helyzetbe hozni téged. Ez ellen nagyon nem tudsz tenni sajnos, szüleidtől, másik tanártól kérj segítséget vagy fogjatok össze.
Egyébként egy tanár nem alázhatja meg a diákjait, mert mint írtad egy cigány származású lányt is próbál megalázni származása miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!