Van egy kb.50 éves osztályfőnököm! Az egész osztály utálja, és engem szivat a legjobban. Lentebb kifejtem. Kérdőjel muszáj sajnos?
Történelem tanárról van szó.
Kitűnő tanuló vagyok, 6.osztályos. Keresi bennem a hibát. Év végén lesz egy történelem vizsga. Attól tartok, hogy a vizsgán is csak keresni fogja a hibákat! Ez azért gond, mert töriből 4-esre állok, és meg szeretném kapni az 5-öst, de így elég nehéz lesz 😕. Legalább 7. osztályban már nem ő lesz velünk, mert nagyon elfoglalt és nincs ránk ideje. Holnap menni kell nekünk iskolába. Van egy Facebookos csoport, ahol fontos információkat beszélünk meg. Meg mertem kérdezni, hogy mikor lehet hazamenni, és jött a le****ás, MINDENKI ELŐTT NYILVÁNOSAN, hogy miért nem figyelek oda, egyébként el sem hangzott ez a dolog. Ha felelés van, nyilván mindig én felelek. És tesz érte, hogy rossz jegyet kapjak.
Hogyan beszéljek vele, hogy észhez térjen? Ha odamegyek kérdezni vagy bejelenteni valamit, ilyen flegmán reagál: Mi van már megint?
Legszívesebben anyukáját szidnám.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Ha az egész osztály utolja
Akkor az egész osztály menjel le az igazgatóhoz lehet hogy gáz vagy nem akarok de csak ez fog segíteni hidd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!