Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Félek hogy előítekétesek...

Félek hogy előítekétesek lennének a húgommal a külseje miatt?

Figyelt kérdés

A tesóm 14 éves, most megy gimnáziumba, ráadásul elit iskolába, és félek hogy ki fogják nézni a stílusa miatt.

A két cipője külömböző színű (fekete-fehér), ha mondjuk van rajta ragtapasz vagy géz(Pl szúnyog csípés, vagy mondjuk elesik) arra mindig rajzol és tök színes az egész keze/lába, a ruhái vagy teljesen feketék, vagy nagyon színesek, az egyik oldalt fel van nyírva a haja, 5 fülbevalója van, 2-3 elosztásban, és most pircinget is szeretne.

Amúgy okos, kedves, empatikus és szerintem érzékenyebb az átlagnál és félek hogy előítéletek lesznek vele, a kinézete miatt.

2019. jún. 17. 18:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
10-es: Ha rájöttél, hogy hülyeséget írtál, miért írsz egy még nagyobbat? Most mit akarsz ezzel mondani?
2019. jún. 17. 20:06
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek előítéletesek, ez már csak ilyen. Legyen önmaga, érezze jól magát, ne foglalkozzon mások véleményével. Írom ezt úgy, hogy felnyírt színes hajam van, három (igen három) fültágítóm és piercingem. :D Engem elfogadtak olyannak anno az osztálytársaim, amilyen vagyok és szerencsés voltam.Jó emberek közé kerültem. :D Csak az utcán néznek meg néha, az iskolában semmi bajom nem volt ezzel.
2019. jún. 17. 20:14
 13/17 anonim ***** válasza:
52%

"Félek hogy előítekétesek lennének a húgommal a külseje miatt?"

igen, úgy néz ki félsz

2019. jún. 17. 21:50
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit takar az elit suli, de intelligens emberek általában elfogadóbbak és a különleges embereket meg talán könnyebben is fogadják mert hát más és az izgi.
2019. jún. 17. 23:30
 15/17 anonim ***** válasza:

Helyesen különböző.

Elég gyerekes vagy első blikkre.

2019. jún. 17. 23:32
 16/17 anonim ***** válasza:

Kérdező, ne félj, nem fognak bántani, kiközösíteni (tudpm, hogy magadról írtál, csak a 16 éves korhatár miatt lettél önmagad testvére).

A gyerekek szeretik azt, ha valaki harsányabb, néha gyerekes (pl géz összefirkálás, "művészibb".

Nálunk pl volt egy lány, aki gyerekragtapaszt hordott és semmi gond nem volt vele.

2019. jún. 18. 06:57
 17/17 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen az az elitgimi. Nyilván van olyan gazdaggyerek-képző, ahonnan kinéznék meg van pár olyan vaskalapos tanár, akinél azonnal mínusz 10-ről indul. De más helyeken meg azt nézik, mit tud és nem fogják kiközösíteni azért, mert nem megszokott módon öltözik.
2019. jún. 19. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!