Félek hogy előítekétesek lennének a húgommal a külseje miatt?
A tesóm 14 éves, most megy gimnáziumba, ráadásul elit iskolába, és félek hogy ki fogják nézni a stílusa miatt.
A két cipője külömböző színű (fekete-fehér), ha mondjuk van rajta ragtapasz vagy géz(Pl szúnyog csípés, vagy mondjuk elesik) arra mindig rajzol és tök színes az egész keze/lába, a ruhái vagy teljesen feketék, vagy nagyon színesek, az egyik oldalt fel van nyírva a haja, 5 fülbevalója van, 2-3 elosztásban, és most pircinget is szeretne.
Amúgy okos, kedves, empatikus és szerintem érzékenyebb az átlagnál és félek hogy előítéletek lesznek vele, a kinézete miatt.
#2 "Biztos jó fej ezek alapján, én tuti bírnám."
"Aki a kinézete alapján ítéli meg azzal amúgy sem érdemes barátkoznia,"
Te nem ugyanezt csináltad? A külseje alapján megállapítottad, hogy biztos jó fej. Ha neked szabad, másnak miért nem? Mi bizonyítja, hogy egy felemás cipős, piercinges valaki, biztos jó fej? Lehet ő is kétszínű, önző, hátbaszúrós.
Egyébként a kedves anyukához is lenne pár szavam, aki megengedi a 14 éves lányának a piercinget és a felnyírt hajat.
Ha „elit” gimibe megy, akkor a kutyát nem fogja érdekelni, hogy néz ki, csak az, hogy mit tud.
Ilyenbe jártam én is, és 2.-ban nagyon „megkamaszodtam”, hasonlóan extrém stílusban toltam, mint a leírt leányzó, és semmilyen attrocitás nem ért. Persze ehhez nyilván kellett, hogy attól még csináltam rendesen a dolgaimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!