Ránézett a mellemre? Ez mit jelent?
Valószínű ránézett még vagy 3854786 pontra a környezetében, csak te azt szeretnéd, hogy a melledre nézzen.
Ha meg ilyen cuccokban jársz az iskolába, hamarosan számíthatsz egy vehemensebb tanárnőtől valami beszólásra.
megmutatod miben voltál?
lehet, hogy csak véletlen volt, lehet tetszel neki, de őszintén szólva mindenki mellét megnézzük :)
Lehet, hogy csak zavarba jött, mert nem tudott hova nézni. Nőként kerültem már én is ilyen helyzetbe, igaz, ott a beszélgetőpartneremnek akkora dekoltázsa volt, hogy nem tudtam hova nézni, nagyon zavaró dolog.
Az, hogy ránéz valamelyik testrészedre, az nem jelenti azt, hogy tetszel neki. Tudom, hogy azt akarod hallani, látszik a kérdésedből, de az igazság az, hogy lehetett zavarba ejtően feszes a pólód, vagy lehetett egyszerűen véletlen is. Egy pillantás nem jelent szerelmet. Ezt csak a te korodban gondolják az emberek.
Légyszi öltözködj rendesen, mert kihívóan öltözködni prosztó dolog. Pláne egy suliban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!