Megéri készűlni a pótvizsgára?
Komolyan, a 82 éves nagyapám százszor jobban akar élni szívműtét és pacemaker után is.
Le leszek pontozva, de utasítsd el a transzplantációt, nagyobb szüksége van annak a szervre olyannak, aki hajlandó és akar élni.
Nekem kétes gondolataim vannak;
Először is, aki felnőtt és úgy küzd szív gondokkal, rákkal, stb., se szerencsés mindig, hogy eltartsák - és dolgoznia kell, a gyerekeit nevelni, stb.
Ezért mondanám, hogy ez ne legyen kifogás.
Plusz, az milyen komolyan hangzik már, hogy Te több gyógyszerrel, szívbetegen végig csináltad a sulit. Nagyon büszke lennél magadra.
Azt értem, hogy attól félsz, hogy, ha ezek az utolsó hónapjaid, minek feccölj bele energiát, de szerintem ne így fogd fel; ha nincs megoldás, ott a transzplantáció, amit elfogadsz.
Kérdező, sajnos benne van a pakliban, hogy meghalsz - sőt, az is benne van a pakliban, hogy meghal valaki a környezetünkben vagy akár én - vannak balesetek, szerencsétlenségek, akármi és pl ha nap végén történne velem valami, akkor én is azt mondanám, mennyi mindent meg akartam még csinálni.
De ettől függetlenül nem mondom azt, hogy azt csihálok amit akarok. Próbálok összhangot találni a kötekességeim és a vágyaim beteljesítése között.
Kérdező, másrészt én nagyon sajnálom, hogy ezen mész át és szerintem megérdemled, hogy jó dolgokat élj meg.
Én valahogy azt tudom mondani, hogy próbálj meg valami aranyközép utat találni; teljesítsd be a vágyaidat, érezd magad jól és szakíts időt a tanulásra.
A legjobbakat kívánom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!