El se hívták az osztálytalálkozóra, veletek volt már ilyen?
Figyelt kérdés
Egyik osztálytársammal találkoztunk szóba jött ez a tèma hogy elmenne rá vagy sem ès annyit mondott "hogy az már volt,nem?"
Amúgy se szívesen mentem volna el, így meg főleg de gáz hogy arra se mèltattak hogy meghívjanak
2019. máj. 15. 09:18
11/13 A kérdező kommentje:
#2 nem tudtam róla, csak szimplán beszèlgettünk hogyha lenne szervezve akkor eljönne-e ill. a többiek közül kik jönnènek
De nem idegesít különösebben, mondom nem hiszem hogy elmentem volna csak kíváncsi voltam veletek volt e már ilyen
2019. máj. 17. 10:42
12/13 anonim válasza:
Persze, egyik volt osztályom se hív sehova. Én inkább örülök neki, a középiskolai osztályom gyűlöltem és tudatosan vontam ki magam a közösségből az utolsó 2 évben. Az általános iskola vicces, ott nem hívnak, de rendszeresen pletykálnak rólam, állítólag teljesen lezüllöttem az évek során :)
13/13 anonim válasza:
És miért foglalkoznak még mindig veled ezek az emberek, kedves utolsó? Ennyire nincs magánéletük? Felnőttként azt hittem, ezt már kinövik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!