Ti hogy feleltek egy tanárnál, akitől egyenesen rettegtek?
Attól függ, mi a rettegés alapja. Ha az, hogy félelmetes ember, akkor tudatosítanod kell magadban, hpgy ő is olyan, mint Te vagy akárki más - wc-re megy, eszik, csipás a szeme, ha felkel, stb. Nem több, nem kvesebb Nálad, ő is egy ember, nem fog megharapni. :)
Ha azért, mert nem hagyja a tanulót normálisan felleni akkor csak simán a legjobb tudásod szerint elkezded a felelést és lesz, ami lesz.
Nekem inkább olyan gondom volt, hogy 4,5-re (de lehet 4,6-ra) álltam és és a tanár 4-re akart lezárni én meg kértem, hogy had feleljek az ötösért. Ez annyira nem tetszett neki, de engedte. Szépen felkészültem, kettesben leültünk a tanáriban., nagyon gyönyörűen elmondtam mindent, belekérdezgetett, mindenre tudtam válaszolni, de az utolsó kérdésénél egy kicsit döcögősebben ment a válasz; szóval mondta, hogy négyesre lezár, mert én a szemében nem vagyok ötös. Aztán meg is haragudott rám (úgy, hogy meg se sértettem és mosolyogva elfogadtam a négyest). Utána már én csak megbújtam a háttérben, nem igazán szóltam hozzá az óráihoz, ha volt doga, megírtam, akárhányast adott, az jó volt nekem. Aztán elment a sulinkból és kaptunk egy normális tanárt.
Szóval ilyen gondom volt tanárral, hogy nem féltem tőle, csak feleslegesnek tartottam nála felelni vagy az órájához hozzászólni, mert ő aszerint állt hozzánk, hogy ki neki a szimpi és ki nem. De olyan nem, hogy valakitől rettegtem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!