Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ballagás utáni napon tanítás...

Ballagás utáni napon tanítás egy középiskolában? Ez a szervezés magasiskolája?

Figyelt kérdés

Mit szóltok ehhez? Május 1 szerda munkaszüneti nap, május 2 csüt ballagás nincs tanítás, május 3 péntek TANÍTÁS. Ballagás utáni napon tanítás...

Majd itt a hétvége majd jövő hét érettségi szünet H-K-Sz nincs tanítás. De azért ezt az 1 db pénteket be kellett szúrni mindenképp mert azon áll a világi sorsa.

Ja ki van ott benn a suliban ezen a pénteki napon azt nem tudom mert én is szartam az egészre nem mentem be, beírnak majd 6 db igazolatlan órát aztán akkor mi van semmi. (ha beírják egyáltalán mert sejtésem szerint a suli 90%-a hiányzik így sanszos hogy nem is írnak hiányzókat)

2019. máj. 3. 09:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
A szünetek és a tanítási napok pontosan ki vannak számolva. Ha valami miatt kimarad 1-2 nap a tanításból, (csőtörés vagy ilyesmi) annyival később kezdődik a nyári szünet. Sajnos, ez szabály...
2019. máj. 3. 09:58
 12/14 anonim ***** válasza:
Na jó, a pedo pap is kellemetlen, de a folyton lógó, nem tanuló, totálisan ignoráns tanulók jobban aggasztanak...
2019. máj. 3. 10:00
 13/14 anonim ***** válasza:
11%
Mi van Balázska már itt is nyomulsz?
2019. máj. 3. 10:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Te az a srác vagy, aki a tavaszi szünet előtt is itt hisztizett?
2019. máj. 3. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!