Iskolában miért engedik meg, hogy egyes diákokaknak az életét a többiek tönkre tegyék, mentális betegségekbe sodorják, öngyilkosságba kergetik?
Miért nem védelmezik a magatehetetlen szerencsétlen gyereket a többi gonosz, pszicopata szörnyetegtől?
Az ilyen eseteket miért nem veszik észre a pedagógusok?
Dühős vagyok mert 12 év után sem tudok kigyógyulni az iskolában elszenvedett traumákból és utálom az életem, az embereket.
Ez tulajdonképpen gyilkosság mivel a gyerek magatehetetlen, nem tud mit csinálni, és az életét negatív pályára állítják, elveszik a bizalmát és az életét.
Minek kell egyáltalán iskolába járnia mindenkinek? Nem minden gyereknek való ez. Hiszen ott az tanulás mellett a másik fontos cél a beilleszkedés, társas skillek kiépítése. Akit meg különböző okok miatt a többiek nem engednek kibontakozni, miért nem lehet őket kivenni onnan, elkülöníteni.
Az embernek az az érzése, hogy ez a társas élet nagyon fontos része amikor a gyengébbeket bántják, valamilyen közösség erősítő, összekovácsoló rituálé amit a pedagógusok nem hogy hagynak hanem egyenesen elvárnak. Mert az áldozat lenvan szarva ha nagyot nyer vele a csapat.
Én is ugyanúgy vagyok mint a kérdező.. engem még a tanarok is bántottak (vadaskert iskola, kerülje mindenki messziről), problémás gyerek voltam, és minden iskolában vicc tárgya voltam.. Emellé még nagyon gáz családi hátterem is volt.. sokmindent át kellett élnem. Már felnőtt vagyok eltelt jópár év de gyűlölök kimenni az emberek közé, sokan beszólnak nekem, kb. mindenki eltaszít, tisztességtelen munkát végzek egy alja ember lettem.
Viszont én hiszek abban hogy minden okkal történik, jó is rossz is és a sors a legjobb harcosoknak adja a legkeményebb csatákat. Csak fel a fejjel kérdező..:) 23/L
Szia!
A figyelmedbe ajánlom az alábbi kérdést:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tanarok-iskolatarsak..
Én írtam ki, tanárként. Hamarosan extanár.
Nálam idegösszeropanást és aqurafobiát okoztak.
A sulis évek rosszak voltak megértelek.
10 év szenvedés úgy megaláztatás hogy utcára se tudtam menni a végén magántanulo lettem és nem mentem egyáltalán utcára.
Nagyon rossz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!