Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Osztálykirándulásos történetek...

Osztálykirándulásos történetek? Mi volt a legrosszabb ami történt a kiránduláson?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 19. 22:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
79%

A gimi végefele amúgy kértem édesanyámtól igazolást, hogy ne kelljen kirándulni mennem, mert a születésnapomra estek és akkorra már abból állt az egész, hogy nem helyeket néztünk, hanem megérkeztünk a táborba aztán mindenki eltűnt, fogalmam se volt, hova, ott ültem, untam magam, este pedig a zugukból előkóboroltak nagyon "jó kedvűen".

A vicc, hogy addigra már lettek barátaim, de ők vagy nem mentek el vagy őket is elcsábították és eltűntek. :D

Az ofő mindig próbált rábeszélni, hogy menjek el, jó lesz, de nemet mondtam. Érthető, hogy az ember a születésnapján nem halálra akarja unni magát. Nem bántam meg. Pl egyik ilyen kiránduláson elmentek a többiek mi meg a barátnőmmel elmentünk plázázni, meg elcsászkáltunk erre-arra, jött a család utána, amikor hazaértem, felköszöntött. :)

2019. ápr. 24. 16:52
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Fhu volt pár... Általánosban imádtam a kirándulásokat.

5. osztályban le akart feküdni két osztálytársam.

Szintén itt, öngyilkos akart lenni az osztálytársam mert nem mehetett diszkóba.

6.osztályban kiszöktem este 11-kor és hajnal 6kor mentem vissza a táborhelyre, mert egész éjszaka egy 18 éves sráccal smároltam.

2019. máj. 8. 17:53
 13/14 anonim válasza:
98%
De nagy ribi lehettél😂
2019. máj. 12. 21:16
 14/14 anonim ***** válasza:
rosszul lettem, haza kellett vinni az éjszaka közepén
2022. jan. 26. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!