Osztálykirándulásos történetek? Mi volt a legrosszabb ami történt a kiránduláson?
A gimi végefele amúgy kértem édesanyámtól igazolást, hogy ne kelljen kirándulni mennem, mert a születésnapomra estek és akkorra már abból állt az egész, hogy nem helyeket néztünk, hanem megérkeztünk a táborba aztán mindenki eltűnt, fogalmam se volt, hova, ott ültem, untam magam, este pedig a zugukból előkóboroltak nagyon "jó kedvűen".
A vicc, hogy addigra már lettek barátaim, de ők vagy nem mentek el vagy őket is elcsábították és eltűntek. :D
Az ofő mindig próbált rábeszélni, hogy menjek el, jó lesz, de nemet mondtam. Érthető, hogy az ember a születésnapján nem halálra akarja unni magát. Nem bántam meg. Pl egyik ilyen kiránduláson elmentek a többiek mi meg a barátnőmmel elmentünk plázázni, meg elcsászkáltunk erre-arra, jött a család utána, amikor hazaértem, felköszöntött. :)
Fhu volt pár... Általánosban imádtam a kirándulásokat.
5. osztályban le akart feküdni két osztálytársam.
Szintén itt, öngyilkos akart lenni az osztálytársam mert nem mehetett diszkóba.
6.osztályban kiszöktem este 11-kor és hajnal 6kor mentem vissza a táborhelyre, mert egész éjszaka egy 18 éves sráccal smároltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!