Milyen egy tanár gyerekének lenni?
Nekem apám szülei tanárok voltak. Nem volt semmi különleges benne nekik. Volt, aki megkérdezte őket, hogy akkor a gyerek otthon is tanítónéninek meg tanítóbácsinak hívja e őket. :)
Mi (a gyerekei) sokszor nevettünk azon, hogy milyen lehet már, hogy a tanítónéni ad egy egyest a fiának, aztán hazaér a fia és otthon megkérdezi "Szia fiam, milyen volt a suli, kaptál jegyet?" :D
Amúgy annyiban volt más, mint egy átlag diáknak, hogy a tanárok MINDENT elmondtak a nagyszüleimnek, ami a gyerekükkel történt (rosszalkodott, rossz jegyet kapott, nagyon jól viselkedett, jó jegyet kapott, hasonlók), tehát apámnak be se kellett számolni a tanulmányairól, mert úgyis tudták a nagyszüleim. :D
nekem keresztanyum tanított engem két évig s azelőtt is ugyanabban a suliban tanított. Amíg tanított megkaptam néhányszor az osztálytársaimtól hogy azért kaptam jó jegyet mert rokonom. Azelőtt meg különösebben nem érintett hogy ott van a suliban, annyi hogy így anya mindent tudott rólam mert a tanítónéni elmondta keresztanyumnak s ez fordítva is működött. Meg nagyon sok más tanítónéni is ismert pont ezért név szerint pedig én nem is ismertem őket XD
mellesleg anyum is tanár csak más suliban. Ezt mi annyiban érezzük hogy ugye néha javít otthon, meg meséli a viccesebb vagy idegesítőbb storykat, délután mindig otthon van velünk s hétvégén is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!