Ciki sulis sztorik, amik megtörténtek veletek?
6.-os koromban volt egy tanárnő külföldön. Szívével kórházba került, hetedikes koromban (az ott első gimi volt) jött vissza. Mivel sokat beszéltünk előtte és kedveltem, odamentem köszönni neki. Ő meg nem tudta kivagyok és bámult rám mindenki előtt.
Egyszer pár gyerekkel, szintén külföldön a könyvtárnál ültünk. Az egyenruhámhoz tartozó cipőim összedörzsölődtek és furcsa hangot adtak ki. Ők azt hitték, szellentettem.
Ez nem tudom mennyire ciki...
Behívtam a mamámat,hogy leszidja a tanárt. Az ajtóban volt, míg mi bent ültünk. Én már mondtam a többieknek,hogy jönni fog,mi már mosolyogtunk nagyon. Kettes magatartással fenyegetett minket, ordított,holott mi még egy szál jegyet sem kaptunk alsósként,hanem max a füzetben egy virág volt, amit áthúzott a tanár. A tetteid súlyosságát nézve,vagy szirmot, vagy egész virágot,vagy szárat... Na most a mamám jol megmondta neki a magáét (nem káromkodott). Bárcsak újra átélhetném... Nem mertem elnevetni magam,mikor azt mondta nekem,hogy "Ekkora leszidást még nem kaptam". :D
Bekakiltam ált.isk 5.-ben, mert nagyon kellett és minden Wc foglalt volt, nadrágot, bugyit cseréltem, elkéstem az óráról és azt hazudtam, hogy leöntöttem magam. Így utólag vicces, de akkor nagyon rossz volt :(
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!