Mitől osztálykirándulás egy osztálykirándulás ha mindenki hozhatja külsős barátját/csaját is? Akkor ez mitől osztály?
Osztálykirándulás ahova mindenkinek joga van elhozni a saját pasiját /csaját, aki külsős is lehet, olyan személy aki nem hogy nem osztálytárs de még akár ide se jár iskolába.
Kérdésem: egy ilyen osztálykirándulás az mitől osztálykirándulás?
Könnyű kitalálni mi lesz ebből: egy csomó fragemntált két fős kis klikk akik leszarnak mindenkit csak egymással vannak elfoglalva. Marika a Petikével és mindenki más leszarva, Ferike a Jucikával és mindenki más leszarva.... ez lesz.
De ez mitől osztálykirándulás akkor?
"pénteken 15kor lejárna a napom ehelyett szombat estig vidéken vagyok és mit fizetnek ebből semmit"
más meg végig dolgozik július-augusztusban, amit neked fizetnek... ettől függetlenül az osztálykirándulásban szerintem igazad van, annak a célja az lenne, hogy még jobban összekovácsolódjon az osztályközösség, ha 1-2 ember hozza a párját, az még elmegy, de ha mindenki, akkor tényleg harminc mininászút zajlik le, annak semmi értelme :D
"más meg végig dolgozik július-augusztusban, amit neked fizetnek... „
Aha!!!!
KIVÉVE akkor ha az adott tanárt nem tanévre szóló szerződéssel vették fel (sok helyen így van) és akkor csak szept 1- jún végéig van állásban, júl-aug végig otthon van ugyan de nincs állásban így egy fillért se kap!
Nálunk is vannak ilyenek. Nyárra egy fillér se, állásban sincsenek... jó nyaralást-üres zsebbel.
"Nálunk is vannak ilyenek. Nyárra egy fillér se, állásban sincsenek... jó nyaralást-üres zsebbel."
Basszus...
Hol élsz te?!
Valaki meg az egész nyárt végigdolgozza.
A tanároknak meg legalább 2 hónap szabadságuk van.
Azért már ilyen magas elvárások ne legyenek!
"Valaki meg az egész nyárt végigdolgozza."
És? Hova szarjak?
A tanár meg nem mehet szabira máskor csak a nyári leálláskor. Itt nincs olyan hogy kiveszek akár 1-2 napot csak úgy. 1 napot se adnak tanév közben.
Én költözés miatt voltam kénytelen betegállomámnyba menni mert 2 napot akartam volna és nem kaptam.
De bocsika a tanár nyári szabija /nem szabija az most hogy is jön az eredeti osztálykirándulás kérdésköréhez?
Mi köze is ennek ahhoz? Ne a világ dolgait feszegessük arra válaszoljunk tán ami a kérdés nem?
Akkor válaszolok.
A kérdés szempontjából igazad van.
Ugyanis nem szabad megengedni azt,hogy mindenki hozhat minden féle külsős barátot,mert az már nem osztálykirándulás,hanem csak ilyen szedett,vetett kirándulás.
Ennyi.
Ez tényleg nem osztálykirándulás így. De ki döntötte el, hogy jöhet boldog boldogtalan? És ha valaki a kutyáját akarja pl hozni, akkor mi van?
Hogy fognak aludni? Hány felnőtt megy velük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!