Egyetemisták! Milyen jegyeitek voltak középiskolában?
Figyelt kérdés
Szakgimibe járok, nagyon sok dolgozatot írunk, nagyon sok tantárgyunk van és nehéz így mindig készülnöm, plusz kicsit lusta is vagyok. Tavaly óta javítottam, de úgy érzem hogy még mindig kevés vagyok ahhoz hogy továbbtanuljak. Nem akarom hogy emiatt a tanárok hülyenek nézzenek, hogy mit akarok én egyetemre menni stb 3,5/6-os átlaggal. Most 10.-es vagyok. Sokat kéne javítanom ugye Szerintetek hanyas atlagot kene elernem?2019. márc. 27. 16:07
11/11 anonim válasza:
Kitűnő voltam. De nem ezen múlik, ha van eszed, és érdekel majd, amit tanulsz, akkor kettes tanulóként is simán lehet, hogy jól veszed majd az akadályokat egyetemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!