Szerintetek ez mitol lehet?
Igen, értem és ez nagyon szép Tőled, hogy segítenél.
Arra céloztam, hogy, ha diszkréten is kezeled, sok szülő sértésnek veszi a javaslatot, miszerint vigyék a gyereket pszichológushoz. Úgy érzik, ez egy támadás a pedagógus részéről, mintha azt mondaná "Az önök gyereke ostoba" - közben erről szó sincs;pont, hogy jó szándékkal segítene - ahogy Te is ebben az esetben.
Ülj le velük és utalj rá, hogy ez a szokása utalhat arra, hogy... (amit írtam feljebb) és ilyenkor érdemes bevonni egy szakembert, hogy ezt ő is megnézze, átlássa, mi állhat a háttérben, hogyan orvosolható és milyen lépéseket szükséges neki, a szülőknek és Neked megtenni.
Nagyon fontos kiemelni, hogy a gyereket Te nem gondolod kevesebbnek a társaitól, amikor javaslod a pszichológust, mert sok szülő sajnos ezen a ponton dugja homokba a fejét, "Az én gyerekem nem ostoba!" címszóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!