Szerintetek ez mitol lehet?
Szia! Beth Thomas nevére keress rá, film is van róla. Ő is ezt csinálta (bár ő támadta is a gyerekeket, felnőtteket, állatokat). Meggyógyítltták.
Leírták, hogy a nyilvános maszturbálás is a mentális gondjából. Érdemes pszichológust felkeresni.
Bocsi, a villamoson ültem, amikor írtam, rövidre kellett fognom, nem tudtam linket meg videót küldeni.
Beth Thomas amúgy kb a szóbanforgó gyerek korában volt, amikor előjöttek nála ezek (agresszív fellépés, önkilégítés, stb.)
Maga a maszturbálás gyerekkorban is természetes; HA ezt nem a külvilág előtt csinálják.
Én a következőt tudom erről idézni;
" NAGYON FONTOS JELZÉS arra, hogy gyermekünk hiányt szenved szeretetben, örömben, törődésben, figyelemben, érintésben. Mindig nyíltan, semmiképpen nem elutasítóan, bántóan beszéljünk róla a gyermekünkkel, korának megfelelő szinten magyarázzuk el a "dolog" (higiénés, udvariassági) szabályait. A tiltás vagy megszégyenítés, bűntudat keltése vagy elmélyítése súlyos traumákat is okozhat, sőt, a későbbiekben személyiségzavarokhoz, a szexuális viselkedés problémáihoz is vezethet."
Ergo, lehet a szóbanforgó gyerek nem kapja meg azt a szintű törődést, amit igényel, lehet úgy érzi, a szülei "távolabbiak" tőle, stb. Nem azt jelenti, hogy a gyerekkel egyáltalán nem törődnek, csak a szülők és az ő közötti kapcsolatot nem érzi közelinek, biztosnak, stb. a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!