Mi lesz akkor ha szöget rakunk a tanári székre és ráül a tanár?
Ha nem is rúgnak ki titeket (amit megérdemelnétek) attól még elkapnak szándékosan okozott testi sértésért. Nem tréfadolog.
Ha tényleg lendületből huppan bele a székbe, ahogy fentebb írták, akkor átszúrja a bőrét, és belefúródik a húsába. Vérmérgezést is kaphat.
Ti meg a bíróság mellett a kórházi költségeket is fizethetitek, a szüleitek nagyon fognak örülni.
Az még hagyján, de itt fogsz pampogni, hogy "a köcsög tanár direkt szívat, nem magyarázza el nekem az anyagot és direkt olyat kérdez amit még a Lacika se tud lesúgni", és meg is érdemled.
A mai világban az, hogy jönnek a szülők, megverik a tanárt, és a tanárt még ki is rùgják.
Mi csináltunk ilyet, a tanár észrevette, röhögött egyet, és pár hònapig röpdolgozattal indìtottunk.
Aztán a szülőket lecsukják, teljes joggal. a kis patkányok meg örülhetnek hogy a szemét kis húzásuk ide vezetett.
A tanár közfeladatot ellátó személy. a kis férgek olvassanak csak nyugodtan utána mi a következménye a közfeladatot ellátó személy elleni erőszaknak.
Kérdező, ha jól sejtem te ugyanaz a kölök vagy, aki a múltkor azt a kérdést tette fel, hogy "Mi lesz, ha az iskolában elrontjuk a liftet?"
Látom azóta sem jött meg az eszed, hiába a sok jó tanács, tovább keresed a bajt.
Erre a szöges játékra egy sztori az én gyermekkoromból:
Volt egy osztálytársam a Ricsi. Egyik nap nem jött suliba ezért hazafelé bementem hozzá megnézni, hogy mi van vele.
Ágyban feküdt és be volt kötözve a lába.
Kérdeztem, hogy mi történt?
A mamája elmondta (mert a srác szégyellte elmondani), hogy Ricsi belevert egy szöget egy léc darabba és betette a szőnyeg alá, hogy milyen jó poén lesz, ha valamelyik tesója majd belelép.
Eltelt egy kis idő a srác el is feledkezett a dologról.
Egyszer csak csöngettek, Ricsi nagy lendülettel kitrappolt az ajtó felé és teli talppal tövig belelépett a szögbe.
Hát ennyi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!