Szerintetek velem van a baj?
Felnőttképzésen tanulok, ahol mindenki 19-25 év közötti felnőtt ember. Viszont vannak páran, akik úgy viselkednek, mint valami óvodás..
Ez alatt azt értem, hogy képtelenek az anyagcseretermékeiket visszafogni, szünetben pl. állandóan azt hallgatom, ahogy egymás arcába okádnak kb., aztán mondogatják egymásnak, hogy "Fujj, de g**ibüdöset büfögtem, hahahaha", meg "Jézusom, de parizerszagú volt a büfögésed" és ettől felfordul a gyomrom. Meg van egy személy, aki néha a bélgázait se bírja visszatartani és volt, hogy a padtársa az óra kellős közepén ugrott fel ordibálva a padból, hogy milyen pöcegödör szagot csinált, majd odarohant az ablakhoz. És a tanár is azt hitte, csak poénkodnak, de utána megkérdezte a "tettest", tényleg befingott-e és erre annyit válaszolt, hogy hát most kapjon bélcsavarodást, vagy mi?...
A többiek persze ezen a jeleneten is röhögtek, ahogy a büfögős sztorikon is, viszont szerintem viszont ezek undorítóak és néha szégyellem, hogy ilyenekkel járok egy osztályba..
Sznob vagyok? 20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!