Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Otthagytam a középiskolát....

Otthagytam a középiskolát. Mihez kezdhetnék a jövőben?

Figyelt kérdés

Először is szeretném leszögezni,hogy tudom mekkora hibát követtem el,de egyszerűen besokaltam.

9.ik évfolyamom volt.

2019. febr. 21. 13:50
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem szeretnék olyan szakmát csinálni amit nem szeretek! Köszönöm mindenki véleményét
2019. febr. 22. 12:49
 12/17 acelsziv ***** válasza:
69%
Addig rendben van, hogy nem akarsz olyasmit csinálni amit nem szeretsz. De miért nem jelentkezel át máshová? pont lecsúsztál a jelentkezésekről is. Szerintem menj be az adott iskolába és beszélj a titkárságon valakivel, hogy mit lehet tenni, hogy kezdhess szeptemberben. Addig meg dolgozz valahol.
2019. febr. 22. 12:53
 13/17 anonim ***** válasza:
71%

"Debreceni Baross Gábor iskola nem épp egy álom iskola álom osztálytársakkal"

A Debreceni Baross Gábor iskola nem egyenlő a többivel. Lehet, hogy egy másik gimit imádnál.

Olyanhoz mit szólnál, hogy magántanuló lennél? Szépen visszamész hétfőn a Debreceni Baross Gábor iskolába vagy átiratkozol máshova, de magántanulóként.

Vagy átmész másik suliba és, ha ott sem bírod a közösséget, akkor magántanulóként fejezed be a gimit.

2019. febr. 23. 21:36
 14/17 anonim ***** válasza:
73%

Azért is írom amúgy, hogy próbálj meg visszamenni a suliba és rákérdezni erre, hogy lehetsz e magántanuló, mert hiába nem vagy tanköteles, azért nekem kicsit fura, hogy bemegy egy gyerek a titkárságra, beközli, hogy kilép és ennyivel el van intézve.

Ha én amikor 16 voltam (tudom, már nem tanköteles), bementem volna a titkárságra, hogy "Az osztálytársaim meg az ofőm egy kretén és itt hagyom a sulit" a nő eltátotta volna a száját, szólt volna az igazgatónak, aki az ofőmmel az oldalán elbeszélgetett volna velem, szóltak volna anyámnak, aztán kaptam volna egy kis gondolkozási időt. Valahogy annyira elképesztő, hogy egy gyerek (még, ha nem is tanköteles) ilyen könnyen kilépjen. Szerintem tudják, hogy feldúlt voltál, első dühödben cselekedtél és visszavesznek, ha bemész hétfőn.

Magántanulóként meg csak vizsgázni kell bejárnod.

2019. febr. 23. 21:44
 15/17 anonim ***** válasza:
75%
Mi lett végül?
2019. febr. 25. 19:00
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem lett meg a szakmám.

És teljesen másban kezdtem el dolgozni

2021. okt. 13. 23:14
 17/17 anonim ***** válasza:
Köszönöm mindenkinek, aki anno hozzászólt
2021. okt. 13. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!