Otthagytam a középiskolát. Mihez kezdhetnék a jövőben?
Először is szeretném leszögezni,hogy tudom mekkora hibát követtem el,de egyszerűen besokaltam.
9.ik évfolyamom volt.
"Debreceni Baross Gábor iskola nem épp egy álom iskola álom osztálytársakkal"
A Debreceni Baross Gábor iskola nem egyenlő a többivel. Lehet, hogy egy másik gimit imádnál.
Olyanhoz mit szólnál, hogy magántanuló lennél? Szépen visszamész hétfőn a Debreceni Baross Gábor iskolába vagy átiratkozol máshova, de magántanulóként.
Vagy átmész másik suliba és, ha ott sem bírod a közösséget, akkor magántanulóként fejezed be a gimit.
Azért is írom amúgy, hogy próbálj meg visszamenni a suliba és rákérdezni erre, hogy lehetsz e magántanuló, mert hiába nem vagy tanköteles, azért nekem kicsit fura, hogy bemegy egy gyerek a titkárságra, beközli, hogy kilép és ennyivel el van intézve.
Ha én amikor 16 voltam (tudom, már nem tanköteles), bementem volna a titkárságra, hogy "Az osztálytársaim meg az ofőm egy kretén és itt hagyom a sulit" a nő eltátotta volna a száját, szólt volna az igazgatónak, aki az ofőmmel az oldalán elbeszélgetett volna velem, szóltak volna anyámnak, aztán kaptam volna egy kis gondolkozási időt. Valahogy annyira elképesztő, hogy egy gyerek (még, ha nem is tanköteles) ilyen könnyen kilépjen. Szerintem tudják, hogy feldúlt voltál, első dühödben cselekedtél és visszavesznek, ha bemész hétfőn.
Magántanulóként meg csak vizsgázni kell bejárnod.
Nem lett meg a szakmám.
És teljesen másban kezdtem el dolgozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!