Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mi lesz akkor ha lenyúljuk az...

Mi lesz akkor ha lenyúljuk az osztálynaplót és átírjuk a jegyeket?

Figyelt kérdés
Pl: tanár kimegy valamiért ; tanár benn felejti
2019. febr. 13. 19:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Az okirathamisítás bűncselekmény, ennek függvényében súlyosság szerint csökkenő sorban a rendőrségi ügytől kezdve a kirúgáson és fegyelmi eljáráson át az igazgatói intőig bármi.

Nem éri meg.

2019. febr. 13. 19:43
 2/8 anonim ***** válasza:
62%

Lebuktok. Vagy a gyenge láncszem megtörik vagy ott marad egy ujjlenyomat, hajszál, stb. bárminami azonosíthat.

Ezt max egyedül éri meg megcsinálni, mivel akkor nincs aki beköpjön.

2019. febr. 13. 19:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Az első jól mondja. Bár ha jófej az igazgató és meg ált.iskolalások vagytok, szépen bevalljatok, bocsánatot kèrtek stb. akkor lehet hogy betudja gyerekcsínynek... de nem éri meg. Főleg hogy elég gáz dolog szerintem, inkább tanulj! A lebukás pedig garantált, hiszen valaki úgyis beköpne, mert igazságtalan a többiekkel szemben.

Off: hallottam egy "legendát" miszerint kb 10 éve egy gimis osztályból az egyik srác ellopta a naplót és elásta az iskola udvarán. Később bevallotta és kiásta, de intőt kapott. Nem tudom mennyire igaz a sztori. :D

2019. febr. 13. 19:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Azzal is lebuktatja magát, aki átírja a saját jegyeit. Előbb-utóbb kibukik az adott tanárnál hogy ő nem azokat a jegyeket adta, és visszakövetik hogy mikor ki írhatott a naplóba.

Aki pedig más jegyeit írja át a kirúgásával játszik, vagy X hónap pártfogóhoz járkálással a saját kockázatára, meg is érdemli.

2019. febr. 13. 19:57
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha lebuktok, intőt kaptok.

De manapság egyre elterjedtebb az elektronikus napló használata. Ha nálatok is van, akkor nem értek sokat az osztálynaplóval.

2-es: Te mennyi NCIS-t nézel? Hajszál, meg ujjlenyomat? Még jó hogy nem vesznek majd nyálmintát... :D

2019. febr. 13. 20:29
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
#5 Hát az NCIS ért nem vagyok oda, de a CSI: Cyber helyszínelőket szeretem :S
2019. febr. 13. 20:38
 7/8 anonim ***** válasza:
87%
Kaptok majd egy levelet a Habony Árpád Rafkósképző Főiskolától, hogy felvettek titeket.
2019. febr. 13. 21:25
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Jézus, a mi sulinkban kb 2011 óta van már e-napló 😂

~2013-14 óta meg mozanapló.

Főiskolán meg ott a neptun.

2019. febr. 13. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!