A csinos lànyoknak hogy lehet nemet mondani?
Figyelt kérdés
Van 2-3 csinos osztàlytàrsam a suliban és ràvesznek mindenre. Pl megyek a büfébe és bevàsàroltatnak velem maguknak is. Oda adjàk a pénzt és velem vetettik meg ami kell nekik. Ha kimegyek a boltba ugyanez. Unom màr hogy nekem kell gondoskodni róluk. Mert lustàk sorba àllni meg kimenni mondjuk boltba. Hogy kell csinos lànyoknak nemet mondani?? Szerelmes vagyok és szerintem ezért nem tudok. Valaki segitsen. 17F2019. febr. 8. 18:50
11/14 anonim válasza:
Tudod ki futkosna nekik a boltba meg a bufebe!
Amugy nagyon gáz, hogy hagyod igy hasznalni magad, ha nem akarsz szolga lenni akkor megmondod nekik, hogy tudjak merre van a bolt, van 2 labuk azt lehet menni a boltba
12/14 anonim válasza:
kérd meg őket te is valamire, pl hogy menjenek le neked a büfébe ahogy te szoktál stb. és ha nem, akkor legközelebb lesz "okod" nemet mondani, hogy nem mész nekik bevásárolni, mert ők se mentek el, mikor neked kellett és így teljesen jogos lesz a "nem" és nem is lesz kellemetlen
13/14 anonim válasza:
Kérdező!
Ne csodálkozzál, ha Mr. Csicskának hívnak majd a többiek.
14/14 anonim válasza:
Gyakorolj öuralmat, ne a farkad vezessen (besértődnek? na és aztán? úgysem lenne esélyed bejutni a gatyájukba, ha nem sértődnek be...). Ha nem megy, menj pszichológushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!