Fiúk! Szeretnétek ha azt mondaná rátok egy lány hogy csinos vagy? Lányok! Szoktátok azt mondani egy fiúra hogy csinos, és ha nem miért?
Figyelt kérdés
2013. aug. 15. 14:08
1/11 anonim válasza:
Nem szokás csinosat mondani fiúra, csak lányra
Egy srác legyen jól kinéző, ne csinos :)
21/F
2/11 anonim válasza:
Én akkor szoktam, ha mondjuk valamelyik fiú ismerősöm a szokottnál elegánsabban jelen meg valahol, és tetszik az összhatás. Ahogy látom örülni szoktak neki, elvégre ez nekik is egy pozitív visszajelzés a kinézetüket illetően. :)
3/11 anonim válasza:
Szoktam cukit mondani sracra, de csinosat??? Neeeem....
22L
4/11 Shai-Hulud válasza:
Nem, nem szeretnék csinos lenni.
Jóképű még csak-csak, de csinos semmiképpen. :-D
5/11 anonim válasza:
Fiúra nem használjuk a csinos szót, azt a lányokra szokták mondani. A fiúkra elegáns, helyes, jóképű jelzőket mondjuk.
6/11 anonim válasza:
Csinos... hm. Szerintem a "cuki" vagy "csajos" szinonímája. :\ De csak taperolok a sötétben.
7/11 anonim válasza:
Én szoktam mondani, hogy csinos férfi. A jóképű meg a helyes, azért nem szinoníma, mert az az arcra vonatkozik és egy nem jóképű is lehet csinos.
8/11 anonim válasza:
Messze vagy, tapogatózz tovább, ugyanis egy "cuki" srác messze van a "csajostól". :)
Fiúkra nem mondunk olyat, hogy csinos, de ettől függetlenül örülök neki, ha azt mondják rám csinos vagyok.
Fiúkra inkább az elegáns, jóképű, stílusos, helyes, esetleg az angol "badass" jelzőt használlják. Utóbbit valószínűleg csak az én baráti körömben...
9/11 anonim válasza:
Férfira én nem szoktam ezt mondani, de ha valakinek férfi létére ezt mondják, az nem jelent semmi rosszat, egyszerűen csak a szokottnál elegánsabban van felöltözve.
10/11 anonim válasza:
pasira nem mondok olyat hogy csinos, csak csajszira nálam ez alap xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!