Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ezt negatívnak szánta?

Ezt negatívnak szánta?

Figyelt kérdés

Téli szünet előtt azt a feladatot kapta az osztály, hogy írjunk egymásnak névtelenül néhány kedves szót, mind a Karácsonyt, Újévet illetően, illetve úgy nagy általánosságban is. Most pakolásztam a szobában, és megtaláltam a nekem írott sorokat. Egy valaki azt írta, hogy "Szép új ruhákat! " Ezt kedvességből írta vagy arra próbált utalni, hogy túl sok ruhám van és egyfajta közlés volt, hogy beképzelt vagyok? Viszonylag szép az írás, a nagy 's' betű hasonlít akár egy iniciáléra is. Épp emiatt írhatta akár fiú, akár lány is.

A gond ott van, hogy lehet, valaki tényleg csak kedves akart lenni, de látom benne azt a bizonyos iróniát, gúnyt is. Esetleg érthette úgy is, hogy szarul öltözködöm és "fejlődnöm" kéne a ruházkodás terén?

Abból gondolom, hogy negatívumként, nem jóindulattal írta az illető, hogy régebben sokszor a fejemhez vágták, hogy egy anyagias, beképzelt k*-va vagyok.

(Tudom, hogy igazándiból ez egy kis, lényegtelen dolog, és valóban ez legyen a legnagyobb problémám, csak én az a fajta személy vagyok, aki egy ilyen kis, pitiáner dolgot is túlgondol. :D )

2019. febr. 2. 20:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Gyújtsd fel az osztályt. Meg kell ruházni őket
2019. febr. 2. 21:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Sajnos nem vagyok gondolatolvasó és távolból sem tudom ezt megtenni. :-(
2019. febr. 2. 21:16
 3/3 anonim ***** válasza:

"sokszor a fejemhez vágták, hogy egy anyagias, beképzelt k*-va vagyok"

Ezek alapján igen, nagyobb az esély rá, hogy negatív.

Mivel semmi pozitívat nem írtál, ami kapcsolódhat, így csak erre a fél mondatra lehet építeni

2019. febr. 2. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!