Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ezt közvetlenül nekem szánta?

Ezt közvetlenül nekem szánta?

Figyelt kérdés

Angol óra, kb. 10 perccel hamarabb végeztünk az aznapi anyaggal és kitalálta a tanár, hogy mesélhetünk vicceket, persze angolul. Már mások elsütötték a "klasszikusokat", mikor mondta a tanár, hogy ő is tud egyet.

" -Mi van a hangyaboly alatt?

- ...

-Hangya-girl. "

Úgy bámult engem, kemény volt a tekinte, de valami játékosság, huncutság volt felfedezhető az arcán, már mindenhova néztem, és még mindig engem bámult. Kínos volt, mert a padtársam észrevette, hogy nagyon néz, és leesett neki a dolog, mert egész nap vigyorgott rám.

Mondhatnátok, hogy csak biztos elbamult, de most jön az érdekesség, kb. 1 hete mondta, hogy olyan vagyok, mint egy kis hangya. Kérdeztem, hogy miért, annyit mondott: "Mert kis szorgosak. Mint te." Azóta többször hívott "Hangyácskám"-nak.

Mik ezek a megnyilvánulásai? Mit akar ezzel üzenni? Tavaly is csinált furcsaságokat, és én is máshogy álltam hozzá, de amit idén csinál, mondhatom, nagyon félreérthető..

2018. nov. 20. 18:03
 1/8 anonim ***** válasza:
57%
Hangyák vannak a gatyájában, neked meg biztos híred van már, ha ilyesmiket megenged magának...
2018. nov. 20. 18:07
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha jól sejtem férfi tanár igaz? :D

Ha esetleg rádmászna vagy egyértelműebben fogalmazna vedd fel és jelentsd fel szexuális zaklatásért. Instant kirúgják

2018. nov. 20. 18:35
 3/8 anonim ***** válasza:
94%
Nem tudom,ha egy tanárnak tetszik egy diák, kétlem hogy azzal próbálná elcsávítani hogy egy bogárhoz hasonlítgatja őt :/
2018. nov. 20. 18:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Lehet belső poénnak szánta
2018. nov. 20. 19:49
 5/8 A kérdező kommentje:
Miért is akarnám kirúgatni?
2018. nov. 20. 20:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha esetleg rádmászna miért ne rugatnád ki a pi****ába?
2018. nov. 20. 20:30
 7/8 A kérdező kommentje:
Ahhoz ő túl jó ember/tanár. És különben is, az olyan óriási vétek lenne? Nem értem ezt a gondolkodás menetet.
2018. nov. 20. 20:38
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, képzeld az lenne...

1. Mindenki rib***ncnak nézve, bár úgytűnik ez neked nem jelent gondot, esetleg a prostitúciós szakmában szeretnél elhelyezkedni?

2. A tanár-diák kapcsolat nem megengedett, azonnal kirugják és ilyen előélettel nem valószínű, hogy bárhova is fekvennlk, legfeljebb valami tanárhiányos iskolába

2018. nov. 20. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!