Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért nem vettek be a szaktárs...

Miért nem vettek be a szaktársaim a facebook csoportba?

Figyelt kérdés
Az egyetemen van 4-5 lány akikkel jóban vagyok (én fiú vagyok), személyesen jó fejek meg segítenek, én is nekik, de facebookon csináltak egy csoportot amiben a vizsgákra készülnek, hasznos infókat osztanak meg egymással, de engem nem vettek be :( miért lehet ez? Most jól jönne, a feladatokat a csoportban közösen oldhatnánk meg.
2019. jan. 18. 21:42
 1/4 Clay Morrow ***** válasza:
100%
Akkor ezek szerint mégsem vagy olyan jóban velük, hogy ők méltónak érezzenek téged, hogy bevegyenek.
2019. jan. 18. 21:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Talán tőlük kérdezd meg ezt...
2019. jan. 18. 21:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Engem se vettek be anno a szaktársaim, de jobb is így. Utólag visszagondolva mindig is kilógtam közülük, aminek én is és ők is okai voltak. Én különc voltam, nem voltam kitűnő tanuló sem mint ők, és nem voltam sznob sem, hogy beilljek a képbe.
2019. jan. 18. 22:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem érdemes megkérdezni tőlük. Lehet figyelmetlenségből vagy mert nem évfolyamtársak vagytok és a saját évfolyamuknak készült, de, ha szólsz, bevesznek.

Szerintem nem sértésnek szánták.

Vagy nem lehet, hogy furcsa névvel vagy fent?

Anno egyetemen volt egy lány, aki nagyon furcsán írta a nevét FB-on (arabul azt hiszem) és konkrétan lehetetlen volt őt eseményekhez hozzáadni. Hiába magyaráztuk ezt az indokot, ő mindig megsértődött. :(

2019. márc. 18. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!