Nektek van rossz/kínos szalagavatós tapasztalatok? Milyen?
Hiányzott egy kellékem a tánchoz, így amikor épp méltóságteljesen vonult az egész osztály, én kiszaladtam a sorból a csaladomhoz, akik elhozták nekem a nélkülözhetetlen tárgyat. Aztán rohantam vissza a helyemre.
Illetve a tánc végén kissé összeütköztem az ofőmmel.
Az egyik képen pedig úgy vagyok lefotózva, hogy ördögi vigyor van az arcomon és még a szemeim is vörösen izzanak :'D
Asszem, ennyi. Ne aggódj, van, aki meg a ritmust nem találja, vagy punnyadtan mozog, a fiúk meg pl. olyan teszetoszák voltak nálunk.
"a csizmámról egyik sarkantyú kioldódott, nem tudtam rendesen lépni miatta, szóval lerúgtam a lábamról"
Ugyanez volt most is, egy másik szalagavatón, úgyhogy elég gyakori eset lehet. :)
Kérdező, vedd elő a humorérzékedet, nem szabad úgy visszagondolni rá, hogy bármi szégyellni való lenne benne! Mindenki bénázik kisebbet-nagyobbat, aki megússza, hogy ne legyen látványos a baki, annak egyszerűen szerencséje van. A te eseted viszont évtizedek múlva is emlékezetesen vicces lesz, nem "semmilyen", ha helyén tudod kezelni. :)
Én nem táncoltam, nekem az utána levő buliról vannak meredekebb sztorijaim 😅 (meg az évfolyam elég nagy részének is).
A tánc alatt 2 kínosabb eset volt, egy csajnak nagyon durván elszakadt a ruhája, szegényke úgy tartotta magán valahogy a keringő végéig, egy másik lány meg a cipőjével szívta meg, konkrétan a bevonulás előtt pár perccel kitört a sarka. Lerángatta magáról villámgyorsan a harisnyát (nagyon csúszott a padló, simán hanyattesett volna benne) és mezítláb táncolt. A legszebb pedig az, hogy az emberek nagy része ezekből a bakikból SEMMIT nem vett észre:) ők maguk is csak nevetnek már az egészen.
Azzal kezdődött a szalagavató készülés, hogy nem találtam párt magamnak, lányt, akivel táncolhatok. Közben kiderült, elég rossz hírem volt az osztálytársnőim körében, az egyik azt terjesztette rólam, hogy büdös vagyok. Nagyon rosszul esett nekem, jól be is rúgtam utána pár nappal...
Később lett párom, ezek szerint nem tartott mindenki büdinek engem...
A szalagavató maga már jó hangulatban telt, nem volt probléma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!