Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Kikészülök tőle idegileg!...

Kikészülök tőle idegileg! Hogy koptassam le?

Figyelt kérdés

Van egy csaj, aki jár velem előkészítőre. Két tárgyból járunk együtt egy tanárhoz. Májusban lesz a vizsga, de én nem bírom ki addig vele. Szerdai napokról van szó. Délelőtt, majd késő délután járunk tanárhoz. Ő simán elvárná hogy akkor egész nap "szórakoztassam", nem megy haza mert bejárós, én baromira nem akarnám felhozni magamhoz, de kénytelen vagyok... aztán még etessem, itassam. Én sosem tudnék ilyen pofátlan lenni, hogy felmenjek máshoz, és elvárnám hogy el legyen velem egész nap, csak azért mert én bejárós vagyok, és szar lenne hazamennem meg visszajönnöm. Hogy a fenébe koptassam le? Én ezt nem bírom elviselni, pátyolgatni kell mint egy taknyos kölyköt.

29/N

2018. dec. 22. 21:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ááá, nem illetek össze egyéniségileg ezzel a lánnyal... Kár... Mivel kedves, meg barátkozós típus... :(

Én örülnék ilyen isminek, de ki hogy van vele... Mondjuk egyszer kétszer megengedném, hogy feljöjjön hozzám, de utána ha soknak érezném az ottlétét, nem...

Umm, szerintem mondd neki azt, hogy valahová elugranál az órák között...

Hmm, úgy érzem, valamiért irigyled is.

2018. dec. 24. 20:58
 12/15 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem irigylem, ég és föld vagyunk. Mind külsőleg, mind társadalmilag, mint stilusilag. Én abszolút városi vagyok, divatos, szeretem a sminket, stb. Ő ennek teljesen az ellentéte, és nem rosszból írom ezt. Nagyon fiatal még, és néha kiakaszt ez az önállótlansága, "butasága". Én nem vagyok ilyen, hamar önállósodtam, talpraesett vagyok és független.
2018. dec. 24. 21:07
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 2-estől megkaptad a tökéletes választ. Mi még a probléma?
2018. dec. 26. 14:40
 14/15 anonim ***** válasza:
44%

Le merném fogadni, hogy biosz-kémiáról meg orvosiról van szó :DD

Hát hallod, azért ne hogy már te döntsd el, hogy ki való egyetemre, meg ki nem. Szerintem csak irigy vagy rá inkább, amiért te 29 évesen tulajdonképpen ott tartasz (merthogy hiába van már két diplomád, ha kezdeni semmit nem akarsz velük), mint ő 22 évesen. Mi lesz majd, mikor összekerülsz a 18 évesekkel, akik még nála is jóval fiatalabbak és gyerekesebbek?

Elég szar helyre járhattál korábban amúgy, ha csak vetélytársai voltatok egymásnak és senki nem segített senkinek. Én egyáltalán nem ezt tapasztalom, bár ezzel a hozzáállással nem csodálnám, ha te megint ezt tapasztalnád majd. ;)

Még utólag megjegyezném, hogy én is mindig is utáltam tanulni, és most se szeretek, úgy halasztgatom még mindig, ahogy csak lehet, de aztán mikor már szorít az idő, összekapom magam és megcsinálom. Ennek ellenére én mégis itt vagyok, és megvagyok, te meg még csak most akarsz majd idejönni.

2018. dec. 29. 18:47
 15/15 A kérdező kommentje:

Végül is csak ügyészségen dolgoztam, tényleg szart se kezdtem vele köszi :) Megteremtettem a saját egzisztenciámat, és baromira nem a semmiből építem fel magam, senkitől sem függök sem anyagilag, sőt semmilyen szempontból. Neked meg főleg nem tisztséged engem megítélned.

Édesem, az egyetemet el is kell végezni. Ahogy a tanáraim is mondták, seggelni kell és tanulni, ennyi a kulcs.

2018. dec. 29. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!