Mit szólnának az osztálytásaitok (és ti), ha lenne egy lány az osztályotokban aki biszex/leszbikus és van is barátnője?
Én debreceni suliba járok és elég sokszor hallom, ahogy hangoztatják az osztálytársaim, hogy "fuuuujj, retkes b*zik, irtani kéne őket". Szóval valószínűleg sokan piszkálnák. Tanárok közül is vannak páran, akik 101, hogy beszólnának neki, vagy legalábbis a háta mögött szidnák a többieknek.
Én amúgy biszex lány vagyok, szóval nem érdekelne, ha tetszene, sajnálnám, hogy van barátnője, de ennyi.
Azoknak meg, akik itt mondják, hogy ez nem iskolába való téma: Ti nem szoktatok az iskola-/munkatársaitokkal kommunikálni? Vagy mikor épp egymáshoz is szóltok, akkor is csak a munkahelyi vagy az iskolai dolgok az egyetlen beszédtémátok? Én speciel az osztályom minimum feléről tudom, épp van-e valakijük, mert néha nem tudom nem meghallani, mikor mesélik a baráti társaságuknak, hogy épp min vesztek össze a párjaikkal, vagy mit csináltak a hétvégén, stb, pedig nem szoktam direktbe hallgatózni..Meg a másik, hogy az emberek szeretnek pletykálkodni, biztos lenne pár "jóindulatú" haver vagy osztálytárs, aki amint megtudná, hogy egy osztálytársa meleg, gondoskodna róla, hogy másnapra a fél iskola informálva legyen erről. Szóval ne lássátok már bele ebbe a kérdésbe is azt, hogy a melegek hirdetik magukat meg ilyesmi :D
En is debreceni vagyok. Volt egy csaj, akit megismertem az iskolaban. Mindenkinek ugy koszont elso talalkozasnal, hogy ,,Szia, xy vagyok, biszexualis es voltam mar lannyal" :DD
Hat meglepo volt az biztos! El nem iteltuk, szidni nem szidtuk, de persze ment a pletyka rola.
"Ha ezek után is csinálja akkor hazaküldik, és igazolatlan órák"
És nem jönnek a szülők azzal, hogy de hát a gyereknek joga van iskolába járni, blablabla? Ilyenkor mit léptek?
(Nálunk olyan is van, aki még a teremből kiküldeni se meri a gyereket, akármennyire elviselhetetlen a viselkedése, merthogy gyereket - gimnazistákról van szó egyébként... - nem lehet felügyelet nélkül hagyni...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!