Mi van azzal a diákkal aki az iskolai mosdóban elvégezte dolgát, otthagyta és nem fedezhető fel a munkájában wc papírt, vagy egyébb tisztításra alkalmas dolgot?
Állatok az emberek. Igénytelen, koszos, ápolatlan, mosdatlan disznó a többség.
Én már egy kitörletlen şeggen sem tudok meglepődni.
Ha valaki egészségesen táplálkozik, akkor előfordul, hogy szarás után nem lesz szaros a segge.
Néha velem is előfordul, hogy jó állagú legyen és ne kenődjön.
Lehet az alsógatyájába/zoknijába törölte, azt meg a kukába dobta.
6-os
Most elképzeltem hogy bemegyek egy nyilvános wc-be és valaki a mosdós előrészben letolt gatyával mossa a seggét, nem tudom merre-fele laksz, nálunk azért nem megszokott látvány az ilyen :D
Nem értem a kérdés egyik részét; ergo az illető nem húzta le a wc-t és úgy láttad, hogy ott a termése, de nincs benne wc papír?
Amúgy; nálunk a munkahelyen van egy olyan szabály, hogy wc papíron kívül SEMMIT se dobhatunk a wc-be. Szóval, amikor a wc papír elfogy, én káéztürlőt viszek be a csap mellől, azt használom törlésre és a szemetesbe dobom 8mivel az is ki van írva, hogy azt SE dobhatjuk a wc-be). Utána pedig lehúzom a wc-t természetesen.
Lehet a szóbanforgó ember is ezt tette? Mármint kitörölte, a papírt meg a szemetesbe dobta.
7-es,erre felé az sem szokás, hogy nem huzzukzle a wct, meg az se, hogy elemezgetjük a másik szarát.
Én simán el tudom képzelni egy ilyen emberről, hogy a tükör előtt pucsítva mossa a sejhaját a sulimosdóban.
:D
Figyelj ha nem tudsz írni akkor minek fogalmazod meg ilyen kacifántosan? Lehetett volna ezt úgy is,hogy "mi van azzal aki nem törli ki a s.ggét "
Amúgy nem tudom, gondolom egész nap úgy járkál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!