Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért van az hogy tanulok és...

Balu700 kérdése:

Miért van az hogy tanulok és más SNI-re hivatkozva jobb jegyet kap?

Figyelt kérdés
Szóval a barátom SNI-s és jobb jegyet kap latinból mint én mikor nem tanul rá annyit mert látom kolesztársak vagyunk és feleletkor is látszik hogy nem tudja keveri a szavakat nekem jobb lett a felepet még is 2-est kaptam ő 4-est és nem tudott többet nálam sőt máskor se tanul de németből írják neki a kis 1-est mert ott látja a tanár hogy nem igazán tanul de latinból mintha kegyelmet kapna és nem ez az első eset megértem hogy lassú de az vicc hogy én tanulok többet és én szívem meg mi erről a véleményetek?
2018. dec. 12. 13:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Mindenki magáért tanul. Téged miben befolyásol az, ha valaki jobb jegyet kap nálad? Nem azért kapsz rosszabb jegyet, mert ő jobbat kap.
2018. dec. 12. 14:00
 2/6 A kérdező kommentje:
De ez csalás vagy adjon mindenkinek jobb jegyet vagy senkinek én segítettem át latinból negyedévesen és avval dicsekszik hogy jobb nálam...
2018. dec. 12. 14:02
 3/6 A kérdező kommentje:
Meg hát nem jó érzés ha az ember többet tanul és nem látszik meg a jegyeinek..
2018. dec. 12. 14:03
 4/6 anonim ***** válasza:
68%

Értem, tehát ha ő "csal", akkor mindenki csaljon...

Ha valójában nem SNI-s a kolesztársad, akkor sem a te dolgod, mert ő fogja megszívni majd évekkel később, amikor rájön, hogy valójában sz. sem tud. Ha meg tényleg SNI-s, akkor nem értem miért baj, hogy elnézőbbek vele szemben.

2018. dec. 12. 14:05
 5/6 A kérdező kommentje:

Azért mert nagyképű és dicsekszik...

Mikor én próbálok neki segíteni

2018. dec. 12. 14:10
 6/6 anonim ***** válasza:

Ülj le vele, beszéld meg, hogy annak ellenére, hogy Te segítetted, nagyon visszataszító viselkedést tanusít (hozz fel konkrét példákat is) és ebből kiindulva a jövőben nem kívánod segíteni, majd ne segíts neki. Ha később a segítséged kéri, követeli, fenyeget, akkor elmondod újra, hogy a viselkedése miatt nem segítesz.

Hogy eztán a tanár ha csillagos ötös ad neki arra, hogy béna a deklinációban, az nem a Te dolgod. Semmiben sem befolyásolja a Te jegyedet az ő osztályzata. Tudom, hogy rossz érzés ha a tanár a gyerekek képességei alapján osztályoz és egy hazug így ér el jobb eredményt mint Te, de hidd el, nem azért kapsz Te rosszabb jegyet, mert ő jobbat és semmiben sem befolyásolja az ő eredménye a tiedet.

Állásinterjún se kérik számon, hogy az egyetemi csoporttársad cum laude diplomázott, amíg Te közepessel...

2018. dec. 13. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!