Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mi erről a véleményetek?

Mi erről a véleményetek?

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársam, aki orvos szeretne lenni. Minden álma, hogy szívsebész legyen, igyekszik, viszont van egy kis problémája.

Rám írt, hogy nem tud suliba jönni, mert 35 fokos láza van és már megint(2 éve már) vért köhög. Erre kitalálta, hogy ő biztos rákos és pánikol azóta emiatt. Egyszer megírta azt is, hogy azért izzad a tenyere, mert izgul...Ő azt hitte eddig, hogy depresszió okozza.

Mi bioszos osztályba járunk, és nem feltétlen fikázásból írom ki ezt a kérdést, csak érdekelne a véleményeket.

Szerintetek lehet belőle úgy orvos, ha az "élet alapjait" nem tudja, csak magol amit tud és ennyi?

Nekem ez furi, hogy 17 évesen annyit se tud, hogy a 35 fok az még a láz fogalmát sem éri el.

2018. dec. 2. 20:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
64%

Simán lehet belőle orvos, 17 évesen abszolút nem elvárható tőle, hogy mindennel képben legyen, attól még, hogy orvosira készül. Én másodéves orvosis vagyok, még semmi klinikumot nem tanultam, ha tőlem valaki valami betegséggel kapcsolatban kérdezne, csak nagyokat pislognék. :)

A 35 fok szerintem is inkább elírás lehetett.

Nem vagy te amúgy egy kicsit irigy? Ne akard már te beosztani, hogy kinek mi való.

2018. dec. 3. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!