Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit irassak be anyámmal...

Mit irassak be anyámmal igazolásnak? (többi lent)

Figyelt kérdés
Paintballozni voltam csak nemtudom hogy írassam be, mert még a 3 napból így megmaradna 1 csak nyílvan nem azt fogom beirni hogy paintballozni voltam :D valaki ötlet?

2018. nov. 26. 22:07
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
a kölök családi okok miatt nem ment iskolába
2018. nov. 26. 22:13
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem olyanokat írt be,hogy "rosszullét" vagy "családi program" vagy "családi okok miatt"
2018. nov. 26. 22:14
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Csaladi okok miatt, mindenki ezt szokta :D
2018. nov. 26. 22:32
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
mi a baj a paintballal? teljesen normális, legális tevékenység
2018. nov. 26. 22:34
 5/10 anonim ***** válasza:
Csapatsportban való részvétel miatt nem tudott megjelenni a tanítási napon.
2018. nov. 26. 23:02
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
„A gyerekem a világ összes rektjét kiosztotta a nooboknak, emiatt átmenetileg nem tudott részt venni a közoktatásban. Üdvözlettel, [szülőd neve ide] valamint a 21. század.”
2018. nov. 26. 23:05
 7/10 anonim ***** válasza:
Utolsó XDD
2018. nov. 26. 23:30
 8/10 anonim ***** válasza:
Fiam éppen a világot mentette meg, ezért ilyen alantas dolgokra, mint pl. iskola nem volt ideje. Ezért a nemes cslekedetéért, ezt az egy napot szülői igazolassal igazokom.
2018. nov. 26. 23:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Én mindig azt írattam be, hogy "egészségügyi ok miatt nem ment iskolába". Értse a tanár ahogy akarja. Ha rákérdezett akkor azt mondtam, hogy inkább nem beszélnék róla.
2018. nov. 27. 05:10
 10/10 anonim ***** válasza:

"Családi okok"-at elég ha beír. Osztályfőnök nem szokta megkérdezni, hogy mi történt pontosan (vagyis enyémeim közül egyik se tette; bár én tényleg olyanok miatt hiányoztam, hogy betegség, temetés, stb.), de ha Te kifogtál egy minden lében hatkanál hárpiát és rákérdez, hogy mi ez, akkor megmondhatod, hogy nem szeretnél róla beszélni.

Amúgy, ha azt írná a szülő, hogy "Paintbollozni volt a kölök" se tehetne semmit a tanár - azon kívül, hogy rád morog. Igazolatlan hiányzás során amit Neked át kell adni, az egy érvényes igazolás VAGY, ha erre még van lehetőséged, szülő általi igazolás. Ha ezek közül valamelyiket bemutatod; vagyis tudod igazolni papíron a hiányzást, az osztályfőnök nem mondhatja azt, hogy meghagyja igazolatlannak, mert nem tetszik neki az indok.

Ha mégis ez volna, akkor meg egyből mész a titkárságra és ofőt megkerülve igazoltatod le.

Amikor én voltam gimnazista, az ofő minden év elején elmondta nekünk "A szülő egy napot igazolhat le" - de az sosem volt hozzátéve, hogy ennek komoly indoknak kell lennie.

2018. nov. 27. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!